جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

وزیر خارجه قطر: بازگشت به توافقنامه هسته ای، عامل ثبات در منطقه است

وزیر خارجه قطر: بازگشت به توافقنامه هسته ای، عامل ثبات در منطقه است وزیر امور خارجه قطر، بازگشت به توافقنامه هسته‌ای ایران در سریعترین زمان ممکن را عامل ثبات منطقه توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 01
کد خبر: ۱۲۰۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، وزیر امور خارجه قطر در خصوص گفتگو‌های تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا درباره توافقنامه هسته‌ای ایران توضیح داد.

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، وی تاکید کرد گفتگوی طرف قطری با ایرانی‌ها و آمریکاییها، انتقال پیام بین دو طرف نیست و این موضوع برای همه کشور‌های منطقه اهمیت دارد. دوحه معتقد است بازگشت به توافقنامه هسته ای، عامل ثبات در منطقه است. به گفته وزیر امور خارجه قطر، دوحه از کانال‌های باز در تماس با واشنگتن و تهران برای نزدیک کردن دیدگاه‌ها تلاش می‌کند و موضوع مهم برای آن دستیابی به توافق درباره توافقنامه هسته‌ای ایران در سریعترین زمان ممکن است.

این مقام قطری، ایران را یک کشور همسایه و بخشی از منطقه دانست و اعلام کرد آنچه از ایران شنیده می‌شود آن است که آن‌ها خواهان روابط بهتری با کشور‌های منطقه هستند و دوحه تلاش می‌کند طرف ایرانی را به ارائه ابتکار‌های مثبت در برابر کشور‌های عضو شورای همکاری، تشویق کنیم.

وزیر امور خارجه قطر بر آمادگی کشور برای همکاری با تولیدکنندگان و مصرف کنندگان گاز در اروپا تاکید کرد و گفت قطر در هیچ نوع کشمکش‌های سیاسی در این زمینه، شرکت نخواهد کرد.

محمد بن عبدالرحمن روابط آمریکا و قطر را فرادولتی توصیف و خاطر نشان کرد: روابط بین قطر و آمریکا، روابط حاکمیتی است که تحت تاثیر تغییر دولت‌ها و اختلافات احزاب قرار نمی‌گیرد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار