ماجرای تجمع مدافعان سلامت مقابل وزارت بهداشت چه بود؟-راهبرد معاصر
احتمال وقوع طوفان لحظه‌ای در تهران علت مسمومیت تعدادی از اهالی رضوانشهر چه بود؟ تمدید مهلت پذیرش اسناد بستری مشمول تأخیر بازنشستگان کشوری تا پایان شهریورماه چه تعداد زائر ایرانی در عربستان حضور دارند؟ ۴ تذکر ضروری درباره "بار حجاج ایرانی" در فرودگاه مدینه سامانه ثبت‌نام اسکان تابستانه فرهنگیان باز شد واکنش وزارت بهداشت به سخنان ظریف درباره واکسن کرونا رصدعملیات بازرسی مقر منافقین درفرانسه به‌طور زنده توسط ایران مذاکره با طرف عربستانی برای مشارکت حجاج ایرانی در انتخابات اعلام زمان انتخاب رشته دانش‌‌آموزان+ جزئیات تشکیل پرونده قضائی برای سانحه سقوط بالگرد رئیس‌جمهور/ شناسایی اموال مالک کوروش کمپانی جزییات پرداخت «بیمه سلامت» بابت هزینه دستگاه، نوار و سوزن تست قند خون توضیح هواشناسی درباره افزایش اشعه UV در کشور هشدار سازمان بازرسی به شبکه بانکی درباره نرخ سود سپرده‌ها دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد امروز منتشر می‌شود

ماجرای تجمع مدافعان سلامت مقابل وزارت بهداشت چه بود؟

کارشناس سلامت عمومی گفت: کادر سلامت از وضعیت نابسامان دریافتی و وضعیت خود به تنگ آمده اند و در رویارویی با پیک ششم نه رمقی برایشان مانده و نه مطالبات و مسائل جدی شان که پایه‌ترین مسائل حیاتی آنهاست محقق شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 22
کد خبر: ۱۲۳۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، احمد مهری- اپیدمیولوژیست و کارشناس سلامت عمومی درباره تجمع دیروز مدافعا سلامت مقابل وزارت بهداشت گفت: برکسی پپوشیده نیست، کووید-۱۹ خواب و خوراک را از کادر سلامت دو سال است که گرفته است. بسیاری از این نیرو‌ها علیرغم حضور بدون تعطیلی در مراکز بهداشتی، درمانی و بیمارستانی، متاسفانه از کمترین حقوق و مزایا برخوردارند. بسیاری از این نیرو‌ها متاسفانه شرکتی، قراردادی و طرحی اند و نبود امنیت شغلی و چندرغاز حقوق با تاخیر و ... با این حجم از کار در دوران کرونا وضف ناشدنی است.

وی گفت: با این حال، تحقق فوق العاده خاص و تبدیل وضعیت نیروی انسانی بهداشت و درمان بار‌ها توسط مسئولین وزارت بهداشت، دولت ها، مجلس و ... قول داده شده، اما نه اقدامی شده است و نه این مطالبه‌ها جدی گرفته شده است.

کارشناس سلامت عمومی افزود: کادر سلامت از وضعیت نابسامان دریافتی و وضعیت خود به تنگ آمده اند و در رویارویی با پیک ششم نه رمقی برایشان مانده و نه مطالبات و مسائل جدی شان که پایه‌ترین مسائل حیاتی آنهاست محقق شده است.

مهری گفت: وزارت بهداشت اعلام میکند که این مطالبه را به سازمان برنامه و بودجه و دولت منتقل کردیم و از این سازمان و دولت هیچ صدایی بر نمی‌آید.

کارشناس سلامت عمومی ادامه داد: مع الوصف، کادر سلامت نسب به وضعیت خود بشدت انتقاد دارند و دولت و مجلس برای پیشگیری از اخلال در خدمات بهداشتی درمانی، بایستی هرچه سریعتر به دو وعده‌ای که بار‌ها داده اند یعنی برقراری فوق العاده خاص و تبدیل وضعیت نیروی انسانی بهداشت و درمان جامه عمل بپوشند.

گفتنی است؛ روز گذشته جمعی از انترن‌های بیمارستان فیروزگر تهران نیز در اعتراض به عدم پرداخت مابه‌التفاوت افزایش کمک هزینه مصوبه اینترنی در این بیمارستان دست به تجمع زدند. پیش از آن نیز پزشکان خانواده در شیراز و دانشجویان دستیاری در برخی از بیمارستان‌های مختلف کشور در رابطه با وضعیت سخت معیشتی خود تجمعاتی را برگزار کرده بودند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده