سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل»

عراق از فصل هفتم سازمان ملل خارج شد

وزیر خارجه عراق که در شهر «نیویورک» آمریکا به سر می‌برد، در سخنانی از خروج این کشور از فصل هفتم سازمان ملل متحد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 23
کد خبر: ۱۲۳۵۲۰

به گزارش راهبردمعاصر، به نقل از سومریه نیوز، «فؤاد حسین» وزیر خارجه عراق در سخنانی اعلام کرد که این کشور با پرداخت کامل غرامت به کویت از فصل هفتم سازمان ملل متحد خارج شده است.

بر اساس این گزارش، وزیر خارجه کویت تأکید کرد: امروز مرحله مهمی در تاریخ عراق محسوب می‌شود. ۳۰ سال طول کشید تا ما به چنین مرحله‌ای برسیم. امروز صفحه جدیدی از تاریخ دیپلماسی، سیاسی و اقتصادی عراق آغاز خواهد شد.

فؤاد حسین که در شهر نیویورک ایالات متحده آمریکا به سر می‌برد همچنین عنوان کرد: بدون شک خروج عراق از فصل هفتم سازمان ملل متحد موجب تقویت نقش منطقه‌ای و بین‌المللی آن خواهد شد.

این شخصیت عراقی در ادامه نیز اظهار داشت: عراق به تمامی تعهدات بین‌المللی خود بر اساس قطعنامه‌های سازمان ملل متحد عمل کرد. ما مبلغی بیش از ۵۲ میلیارد دلار را که به عنوان غرامت در نظر گرفته شده بود، به طور کامل پرداخت کردیم.

وزیر خارجه عراق اضافه کرد که این کشور تمامی تعهدات بین‌المللی خود بر اساس قطعنامه‌های سازمان ملل را اجرا کرده و تمامی مبلغی را که می‌بایست پرداخت می‌کرد که ۵۲.۴ میلیارد دلار بوده، به طور کامل پرداخت کرده است.

گفتنی است، سازمان ملل متحد در سال ۱۹۹۱ و پس از اشغال کویت توسط «صدام معدوم»، عراق را به پرداخت غرامتی بیش از ۵۲ میلیارد دلار به کویت محکوم کرد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار