پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

اخبار جدید از اجرای رتبه‌بندی معلمان از زبان یوسف نوری

اخبار جدید از اجرای رتبه‌بندی معلمان از زبان یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش گفت: برای اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان، از حمایت کامل رییس جمهور و مجلس شورای اسلامی، برخورداریم و این طرح به زودی با اعتبار مکفی، اجرا خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 25
کد خبر: ۱۲۳۷۳۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی ‌آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، یوسف نوری‌ در نشست صمیمی با پیشکسوتان، معلمان و دانشجومعلمان منتخب استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: معلمان، با اقتدار و اختیار کامل در کلاس، امر تعلیم و تربیت را جدی بگیرند و اجازه نفوذ دشمنان در دستگاه را ندهند.

 

نوری ادامه داد: برای اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان، از حمایت کامل رییس جمهور و مجلس شورای اسلامی، برخورداریم و این طرح به زودی با اعتبار مکفی، اجرا خواهد شد.

 

عضو کابینه دولت سیزدهم با تأکید بر این که در پرداخت ها نمی توانیم از قانون سرپیچی کنیم، تصریح کرد: جامعه فرهنگیان باید هوشیارتر از همیشه عمل کند و مشکلات دستگاه تعلیم و تربیت و همه نارسایی ها را با سند و مدرک ارائه و از طریق قانونی پیگیر شود تا به نتیجه مطلوب برسد.

 

وزیر آموزش و پرورش افزود: معلمان جوان و دانشجومعلمان، می توانند با رفتارهای مناسب و صمیمی مطابق آنچه در شیوه های تربیتی ائمه و بزرگان اسلام دیده می شود، زمینه را برای پرورش دانش آموزان طراز جمهوری اسلامی فراهم کرده و راه های نوین برای تربیت نسل جدید ارائه دهند.

 

وی با بیان این که ابتکار، خلاقیت و به کار گیری روش های به روز، منجر به ایجاد تحول می شود، گفت: نظام تعلیم و تربیت از دانشجومعلمان انتظار دارد برای ایجاد تحول در دستگاه، تلاش کنند.

 

نوری تصریح کرد: باید با اتحاد، همدلی و مشورت معلمان جوان و دانشجومعلمان با یکدیگر و استفاده از تجارب پیشکسوتان، نظرات و عملکردهای خلاقانه را جمع بندی و نیازمندی های نظام را شناسایی و تبیین کنیم.

 

وی در پایان گفت: وزارت آموزش و پرورش از طرح ها و نظرات خوب و مؤثر دانشجومعلمان و سایر همکاران فرهنگی استقبال خواهد کرد و در صورت تأیید آنها را تاحصول نتیجه پیگیری خواهیم کرد.

ارسال نظر