بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

ورود «ایلان ماسک» به تنش های روسیه و اوکراین

ایلان ماسک، میلیاردر معروف آمریکایی اعلام کرد دسترسی به شبکه ارتباطات اینترنت ماهواره ای «استارلینک» در خاک اوکراین را آزاد کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 27
کد خبر: ۱۲۴۱۰۰

به گزارش راهبرد معاصر ایلان ماسک، میلیاردر معروف آمریکایی اعلام کرد دسترسی به شبکه ارتباطات اینترنت ماهواره ای «استارلینک» در خاک اوکراین را آزاد کرده است.

مدیرعامل شرکت فضایی «اسپیس ایکس» و خودروسازی «تسلا» در حساب توئیتر خود نوشت: «خدمات استارلینک هم اکنون در اوکراین در دسترس است و پایانه های بیشتری در راه است.»

«استارلینک» در 28 کشور در سراسر جهان از جمله شمال و جنوب آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی، استرالیا و نیوزیلند در دسترس بوده است.

«استارلینک» یک سیستم اینترنتی مبتنی بر ماهواره است که شرکت «اسپیس ایکس» سال‌ها است که با هدف دسترسی مناطق محروم جهان به اینترنت، این شبکه را راه اندازی کرده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار