پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

اتحادیه اروپا عضویت اوکراین را به بحث می‌گذارد

اتحادیه اروپا عضویت اوکراین را به بحث می‌گذارد رئیس شورای اروپا اعلام کرد، عضویت اوکراین در این نهاد و تقویت توافق همکاری با این کشور به بحث گذاشته می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 28
کد خبر: ۱۲۴۲۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، «چارلز میشل» رئیس شورای اروپا روز دوشنبه اعلام کرد، عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا به بحث گذاشته می‌شود.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، میشل با اشاره به مذاکره پیش‌رو میان مقامات اوکراین و روسیه در بلاروس گفت: «در هر صورت این جلسه تشکیل خواهد شد».

این مقام ارشد اتحادیه اروپا متذکر شد، این نهاد در حال حاضر توافق همکاری «بسیار قدرتمندی» با اوکراین دارد که می‌توان آن را تقویت کرد.

«اورسولا فون در لین» رئیس کمیسیون اروپا نیز روز گذشته در این‌باره گفت: «قطعاً آن‌ها به ما تعلق دارند. آن‌ها یکی از ما هستند و ما خواستار ورود آن‌ها هستیم».

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم امروز (دوشنبه) قرار است با وزرای دفاع این اتحادیه برای بررسی وضعیت اوکراین نشست داشته باشد.

بورل روز یکشنبه اعلام کرد: «وزرای شورای امور خارجه اروپا پیشنهاد مطرح شده درباره استفاده از "تسهیلات صلح اروپا" برای تأمین تسلیحات مرگبار برای ارتش اوکراین و چگونگی تسهیل هماهنگی کشور‌های مربوطه را به بحث می‌گذارند»

وی در یک نشست خبری بعد از نشست اضطراری ویدئو کنفرانسی وزرای خارجه اتحادیه اروپا همچنین گفت: اعضای اتحادیه اروپا با ارسال ۴۵۰ میلیون یورو سلاح‌های کشنده به اوکراین موافقت کردند. اتحادیه اروپا همچنین قرار است ۵۰ میلیون یوروی دیگر سلاح‌های غیرمرگبار، سوخت و تجهیزات محافظتی به اوکراین ارسال کند.

اعلام بررسی عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا در حالی صورت می‌گیرد که کی‌یف بار‌ها تلاش کرده بود به این بلوک ملحق شود. اوکراین علاوه بر اتحادیه اروپا، برای عضویت در ناتو نیز تلاش‌های ناکام زیادی داشته است.

مقامات ناتو از یک سو اعلام کرده‌اند این پیمان نظامی در قبال اوکراین «سیاست در‌های باز» را دنبال می‌کند، اما در عمل طی سال‌های گذشته رقبتی به عضویت اوکراین نداشته‌اند.

علاوه بر اوکراین، ترکیه نیز طی سال‌های گذشته بار‌ها عضویت در اتحادیه اروپا را خواستار شده، اما تاکنون در این زمینه موفقیتی نداشته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار