مجارستان: از خاک ما سلاح و نیرو به اوکراین ارسال نخواهد شد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

مجارستان: از خاک ما سلاح و نیرو به اوکراین ارسال نخواهد شد

وزیر امور خارجه مجارستان می‌گوید از خاک کشورش برای ارسال سلاح و نیرو به اوکراین استفاده نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 28
کد خبر: ۱۲۴۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر  «پیتر زیجارتو»، وزیر امور خارجه مجارستان امروز دوشنبه (۲۸ فوریه/ ۹ اسفند) اعلام کرد کشورش به اوکراین سلاح ارسال نخواهد کرد و اجازه نخواهد داد از خاک این کشور برای ارسال سلاح‌های مرگبار به اوکراین استفاده شود.

وزیر امور خارجه مجارستان که به کوزوو سفر کرده تأکید کرده که کشورش قصد ندارد در جنگ میان روسیه و اوکراین دخالت کند. او گفت: «دلیل اتخاذ این تصمیم این است که چنین محموله‌هایی ممکن است هدف اقدامات خصمانه نظامی قرار بگیرند... ما باید از امنیت مجارستان اطمینان حاصل کنیم. نمی‌خواهیم در این جنگ دخالت کنیم.»

روابط میان مجارستان و روسیه از سال ۱۹۹۱ به این سو رو به پیشرفت بوده است که یکی از دلایل آن به انتخاب «ویکتور اوربان» در سال ۲۰۱۰ به عنوان نخست‌وزیر مجارستان و اعلام سیاست «گشایش به شرق» از سوی او مربوط می‌شود. 

این سیاست که برای مخالفت با ائتلاف‌های غربی مانند اتحادیه اروپا، ناتو و سازمان ملل طراحی شده بود از روسیه به عنوان یک متحد قابل اتکا یاد می‌کند.

بعد از الحاق شبه‌جزیره کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴، نخست‌وزیر مجارستان علی‌رغم فشارهای اتحادیه اروپا تحریم‌ها علیه روسیه را رد کرد. این موجب شده مقام‌های اتحادیه اروپا و ناتو از سیاست‌های مجارستان انتقاد کنند. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر