واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی امروز واریز می‌شود دولت مصوبه کالابرگ ۶۰ میلیون ایرانی را ابلاغ کرد سد کرج تقریبا از آب خالی شد! کالابرگ الکترونیکی مددجویان شارژ شد | با این کددستوری استعلام کنید فعالیت معدن و کارخانه آسفالت تخت جمشید متوقف می‌شود ترامپ مجوز فعالیت شرکت نفت شورون در ونزوئلا را لغو کرد

39 هزار دستگاه خودرو تحویل مشتریان سایپا شد

گروه خودروسازی سایپا در دوره جدید مدیریتی، تکمیل خودروهای ناقص و استراتژی‌ تولید اقتصادی را در اولویت کاری خود قرار داده است
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 28
کد خبر: ۱۲۴۳۲۸

به گزارش راهبرد معاصر گروه خودروسازی سایپا در راستای کاهش تعهدات معوق شده و تکمیل کاری محصولاتی که کف پارکینگ این مجموعه قرار گرفته است، برنامه جامعی و عملیاتی تدوین کرده است، از اینرو از 23 دی ماه تاکنون 50 هزار دستگاه خودرو فاکتور و 39 هزار دستگاه خودرو دیگر تحویل مشتریان شده است که در مقایسه با میانگین 10 ماه گذشته این میزان در ماه جاری 19 درصد افزایش داشته است.

از آنجا که یکی از موضوعاتی که وزیر صمت از مدیرعامل جدید گروه خودروسازی سایپا خواسته تجاری سازی خودروهای ناقص است، این مجموعه در راستای جلوگیری از جایگزین شدن مجدد خودرو های ناقص به موجودی کف پارکینگ که علاوه بر غیر اقتصادی بودن، باعث افت کیفیت نیز می شود،  افزایش عبور مستقیم را در دستورکار خود قرار داده که طی این مدت شاهد بهبود صددرصد در تجاری سازی خودروها هستیم.

باید یادآور شد که اولویت دهی به تکمیل‌کاری خودروهای ناقص و خالی کردن پارکینگ‌ها در ماه‌های پایانی سال ضمن اینکه تعهد خودروسازان به نهادهای نظارتی بوده است، اقدامی متعارف برای کاهش هزینه های مرتبط سال و پاسخ به تقاضای بیشتر مشتریان برای خودرو در ایام تعطیلات نوروز است.

با شیوع ویروس کرونا و به دنبال آن بحران جهانی کمبود تراشه،  صنعت خودرو دنیا دچار چالش  جدی شد، به نحوی که تولید جهانی  خودرو طی دو سال گذشته 19 درصد کاهش داشته است. از اینرو عدم تحویل ACU توسط تولیدکننده داخلی و عدم پیگیری مجدد از آنها و همچنین ایجاد مانع جهت ارتباط مستقیم شرکت تیبا تریدینگ با تأمین کنندگان خارجی سبب شد که تولید خودرو در سایپا با مشکلاتی مواجه شود.

در این میان گروه خودروسازی سایپا در راستای آرامش بخشی به بازار خودرو و تامین رضایت مشتریان قصد دارد با پیگیری تولید اقتصادی دو محصول شاهین و کوییک، افزایش تولید خودرو را دنبال کند. بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته میزان تولید خودرو در سال 1401 بیش از 25 درصد افزایش خواهد یافت.

بر اساس این گزارش، در راستای هدف گذاری تولید اقتصادی در مجموعه سایپا، تولید محصول تیبا و ساینا با در نظر گرفتن حدود روزانه 200 دستگاه کاهش پیدا کرده که با توجه به زیان حدود 75 میلیون تومانی این محصولات از تحمیل 530 میلیارد تومان زیان جلوگیری کرده است؛ البته این میزان کاهش با در نظر گرفتن پوشش تعهدات به مشتریان است.

پیگیری تولید اقتصادی، در لبیک به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر بهبود کیفیت و افزایش رضایت مشتری، است. در این مسیر تمرکز بر تکمیل‌کاری خودروهای ناقص و تحویل آن به مشتریان به عنوان اولین و مهمترین راهکار تحقق این استراتژی است.

کلمات کلیدی: سایپا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده