پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

مهم‌ترین مواضع رهبر انقلاب نسبت به برجام

صد‌‌و‌‌هشتاد‌و‌‌ششمین شماره‌ هفته‌نامه‌ خط حزب‌الله با عنوان «۱۰ سوال از رهبر انقلاب درباره‌ برجام» منتشر شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 30
کد خبر: ۱۲۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، خط حزب‌الله در اطلاع‌نگاشت این هفته‌ خود، در قالب پرسش و پاسخ، به بازخوانی مهم‌ترین مواضع رهبر انقلاب نسبت به این موضوع پرداخته است.

 

صد‌‌و‌‌هشتاد‌و‌‌ششمین شماره‌ هفته‌نامه‌ خط حزب‌الله با عنوان «۱۰ سوال از رهبر انقلاب درباره‌ برجام» منتشر شد.

 

به گزارش خط حزب‌الله، همواره در دیدارهای مختلف رهبر انقلاب به موضوع مذاکرات هسته‌ای پرداخته ‌است اما چند روز پیش، که در دیدار رمضانی جمعی از دانشجویان با رهبر انقلاب، یکی از دانشجویان درباره‌ نسبت دادن پذیرش برجام به رهبر انقلاب از ایشان سؤالی پرسید، بار دیگر این پرسش مطرح شد که نقش رهبر انقلاب در ماجرای برجام چه بود؟ به همین علت، خط حزب‌الله در اطلاع‌نگاشت این هفته‌ خود، در قالب پرسش و پاسخ، به بازخوانی مهم‌ترین مواضع رهبر انقلاب نسبت به این موضوع پرداخته است.

 

مراسم راهپیمایی روز قدس، اگرچه به ابتکار امام خمینی(ره) از ابتدای انقلاب اسلامی، هرساله با شکوه هرچه تمام‌تر برگزار می‌شود، اما امسال حساسیت بیشتری دارد. دلیل حساسیت روز قدس امسال هم اظهارات مقامات آمریکایی درباره‌‌ اجرای پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی «معامله قرن» بعد از ماه مبارک رمضان است. خط حزب‌الله در سخن هفته این شماره‌ به اهمیت راهپیمایی روز قدس و دلایل شکست این پروژه پرداخته است.

 

همچنین در بخشی از دیدار جمعی از استادان، نخبگان و پژوهشگران دانشگاه‌ها با رهبر انقلاب که روز گذشته برگزار شد، ایشان بیانات مهمی درباره‌ی مذاکره با آمریکا و نیز چگونگی مذاکره‌ این کشور با سایر کشورها برای اولین بار مطرح فرمودند که خط حزب‌الله این بخش از بیانات ایشان را نیز منتشر می‌کند.

 

سایر بخش‌های نشریه که خواندن آنها توصیه می‌شود نیز به شرح زیر است:

 

تا آخرین قطره خون برای اعلای کلمه «الله» ایستاده‌ایم/ کلام امام


حکومت برای امیرالمؤمنین ارزشی نداشت/ نهج البلاغه
از افراط و تفریط در بیان بپرهیزید / تفسیر قرآن


روایت رهبر انقلاب از شب‌های ماه رمضان در زندان طاغوت/ خاطرات رهبری


دفاع مقدس مظهر برترین صفات یک جامعه است/ عکس نوشت


زن با حفظ خصوصیات زنانه باید در میدان ارزش‌های معنوی پیشروی کند/ خانواده ایرانی


در انتقادها سعی کنید که نقطه‌ضعف به طرف مقابلتان ندهید / حزب الله این است


طبق رسم هفتگی خط حزب‌الله، شماره‌ ۱۸۶ این هفته‌نامه‌ نیز به ارواح طیبه شهدای عملیات نصر۲ تقدیم می‌شودنسخه‌PDF نشریه در سه نسخه‌ی تابلوی اعلانات، A۴ جهت مطالعه وA۳ برای چاپ و تکثیر روی خروجی پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR قرار گرفته و عموم امت حزب‌الله می‌توانند آن را چاپ و در محافل انقلابی، نمازهای جمعه، هیئت‌های مذهبی و پایگاه‌های بسیج توزیع کنند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار