قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است

مهم‌ترین مواضع رهبر انقلاب نسبت به برجام

صد‌‌و‌‌هشتاد‌و‌‌ششمین شماره‌ هفته‌نامه‌ خط حزب‌الله با عنوان «۱۰ سوال از رهبر انقلاب درباره‌ برجام» منتشر شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 30
کد خبر: ۱۲۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، خط حزب‌الله در اطلاع‌نگاشت این هفته‌ خود، در قالب پرسش و پاسخ، به بازخوانی مهم‌ترین مواضع رهبر انقلاب نسبت به این موضوع پرداخته است.

 

صد‌‌و‌‌هشتاد‌و‌‌ششمین شماره‌ هفته‌نامه‌ خط حزب‌الله با عنوان «۱۰ سوال از رهبر انقلاب درباره‌ برجام» منتشر شد.

 

به گزارش خط حزب‌الله، همواره در دیدارهای مختلف رهبر انقلاب به موضوع مذاکرات هسته‌ای پرداخته ‌است اما چند روز پیش، که در دیدار رمضانی جمعی از دانشجویان با رهبر انقلاب، یکی از دانشجویان درباره‌ نسبت دادن پذیرش برجام به رهبر انقلاب از ایشان سؤالی پرسید، بار دیگر این پرسش مطرح شد که نقش رهبر انقلاب در ماجرای برجام چه بود؟ به همین علت، خط حزب‌الله در اطلاع‌نگاشت این هفته‌ خود، در قالب پرسش و پاسخ، به بازخوانی مهم‌ترین مواضع رهبر انقلاب نسبت به این موضوع پرداخته است.

 

مراسم راهپیمایی روز قدس، اگرچه به ابتکار امام خمینی(ره) از ابتدای انقلاب اسلامی، هرساله با شکوه هرچه تمام‌تر برگزار می‌شود، اما امسال حساسیت بیشتری دارد. دلیل حساسیت روز قدس امسال هم اظهارات مقامات آمریکایی درباره‌‌ اجرای پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی «معامله قرن» بعد از ماه مبارک رمضان است. خط حزب‌الله در سخن هفته این شماره‌ به اهمیت راهپیمایی روز قدس و دلایل شکست این پروژه پرداخته است.

 

همچنین در بخشی از دیدار جمعی از استادان، نخبگان و پژوهشگران دانشگاه‌ها با رهبر انقلاب که روز گذشته برگزار شد، ایشان بیانات مهمی درباره‌ی مذاکره با آمریکا و نیز چگونگی مذاکره‌ این کشور با سایر کشورها برای اولین بار مطرح فرمودند که خط حزب‌الله این بخش از بیانات ایشان را نیز منتشر می‌کند.

 

سایر بخش‌های نشریه که خواندن آنها توصیه می‌شود نیز به شرح زیر است:

 

تا آخرین قطره خون برای اعلای کلمه «الله» ایستاده‌ایم/ کلام امام


حکومت برای امیرالمؤمنین ارزشی نداشت/ نهج البلاغه
از افراط و تفریط در بیان بپرهیزید / تفسیر قرآن


روایت رهبر انقلاب از شب‌های ماه رمضان در زندان طاغوت/ خاطرات رهبری


دفاع مقدس مظهر برترین صفات یک جامعه است/ عکس نوشت


زن با حفظ خصوصیات زنانه باید در میدان ارزش‌های معنوی پیشروی کند/ خانواده ایرانی


در انتقادها سعی کنید که نقطه‌ضعف به طرف مقابلتان ندهید / حزب الله این است


طبق رسم هفتگی خط حزب‌الله، شماره‌ ۱۸۶ این هفته‌نامه‌ نیز به ارواح طیبه شهدای عملیات نصر۲ تقدیم می‌شودنسخه‌PDF نشریه در سه نسخه‌ی تابلوی اعلانات، A۴ جهت مطالعه وA۳ برای چاپ و تکثیر روی خروجی پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR قرار گرفته و عموم امت حزب‌الله می‌توانند آن را چاپ و در محافل انقلابی، نمازهای جمعه، هیئت‌های مذهبی و پایگاه‌های بسیج توزیع کنند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر