امام(ره) مسیر مقاومت را با منطق انتخاب کرد/ زرنگ بازی «ترامپ» مسئولان و ملت را فریب نمی‌دهد-راهبرد معاصر
جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود شمخانی عزادار شد خطیب نماز جمعه تهران: آتش‌بس غزه پیروزی جبهه مقاومت در برابر اسرائیل است / ایران امروز ابرقدرت است نمایش اقتدار مرزبانان در رزمایش دریایی محمد رسول‌الله (ص) در سواحل دریای عمان رئیس‌جمهور وارد مسکو شد برادر سرتیم حفاظت سید ابراهیم رئیسی: برادرم مخالف سفر رئیسی به مرز ایران و آذربایجان بود توئیت روسی حساب کاربری رهبر انقلاب در آستانه سفر رئیس‌جمهور به روسیه جانشین اطلاعات سپاه: تنها ۱۳ تا ۱۵ درصد تحت تأثیر مسئله حجاب قرار گرفته‌اند دومین رهبر انجمن حجتیه درگذشت دعوت به راهپیمایی جمعه نصر و جشن پیروزی در سراسر کشور دستگیری ۱۵ تروریست در سیستان و بلوچستان/ عملیات ناتمام! رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: دشمن جرأت نگاه چپ به ایران ندارد رهبر انقلاب: صبر و ایستادگی مردم و مقاومت فلسطین، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرد الحاق سامانه‌های موشکی جدید به ارتش/پهپاد‌های مهاجم در جاسک‌ + تصاویر بیانیه سپاه درباره آتش‌بس در غزه: حماس قهرمان از میدان مذاکره و توافق، سربلند بیرون آمد
گزیده بیانات رهبر معظم انقلاب در حرم امام(ره):

امام(ره) مسیر مقاومت را با منطق انتخاب کرد/ زرنگ بازی «ترامپ» مسئولان و ملت را فریب نمی‌دهد

رهبر معظم انقلاب به مناسبت سی‌امین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) در حرم بنیانگذار انقلاب اسلامی فرمودند:امام مسیر مقاومت را انتخاب کرده است. پشتوانه‌ی انتخاب مقاومت از سوی امام بزرگوار ما یک پشتوانه‌ی منطقی و عقلانی است. پشتوانه‌ی علمی و البته دینی است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 04
کد خبر: ۱۲۸۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ عصر امروز، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب به مناسبت سی‌امین سالگرد رحلت امام خمینی (ره) در حرم بنیانگذار انقلاب اسلامی حضور یافتند و به تشریح موضوعات مهمی درباره مسائل جاری کشور و برخی از خصوصیات بارز و برجسته امام خمینی(ره) پرداختند.

 

گزیده بیانات رهبر معظّم انقلاب بدین شرح است:

️ - امروز درست سی سال از آن روز تلخ تاریخی می‌گذرد.

 

- سی سال از فراق امام محبوب بزرگوار ما.

 

- سی سال از آن وداع تاریخی و بدرقه‌ی باشکوه و بی‌نظیر؛ که مردم از امام عزیز و بی‌نظیرشان انجام دادند.

 

- در این سی سال تلاش‌های زیادی صورت گرفته است برای اینکه یاد امام و نام امام کمرنگ شود.

 

- شیطنت‌های زیادی صورت گرفته است برای اینکه اصول امام، فکر امام، راه امام در اداره‌ی کلان جمهوری اسلامی ایران نادیده گرفته شود.

 

- سعی شده است جاذبه‌ی بی‌نظیر امام بزرگوارمان کمرنگ بشود لکن واقعیت تمام به عکس خواسته‌ی مخالفان و دشمنان جریان پیدا کرده است واقعیت این است که جاذبه‌ی امام نه فقط کاسته نشده است بلکه حتی امتداد بیشتری هم پیدا کرده است.

 

- یک نشانه‌ی آن همین اجتماع عظیم امروز است. سی سال بعد از رحلت امام بزرگوار این جمعیت پرشور و عظیم مراسم سالگرد او را در این روز ماه رمضان عصر ماه رمضان در این هوای گرم این جور با نشاط و شور رونق می‌بخشد در کجای دنیا چنین چیزی نظیر دارد؟

 

- جاذبه‌ی امام را چند روز قبل از این هم در راهپیمایی روز قدس مشاهده کردید و همه‌ی دنیا دیدند. چهل سال پیش امام بزرگوار روز قدس را برای دفاع از مسئله ی مهم فلسطین ابداع کرد. چهل سال می‌گذرد اما روز قدس کهنه نشده است.

-امسال در بیش از صد کشور در روز قدس به یاد امام بزرگوار راهپیمایی شد، در حالی که سیاست‌های استکباری آمریکا و حواشی امریکا و دنباله‌روان آمریکا سعی شان این است که مسئله‌ی فلسطین را به دست فراموشی بسپرند؛ می‌شنوید این خبرهای خباثت آمریکا و خیانت بعضی سران عرب را. در چنین شرایطی عامل نفوذ امام بزرگوار ما باعث می‌شود که مسئله ی قدس در این بیش از صد کشور مطرح بشود نه به وسیله ی به وسیله‌ی توده‌ی مردم و متن مسلمان‌ها. این نشانه‌ی جاذبه ی امام است که بعد از سی سال از وفات امام همچنان وجود دارد. هیچ جاذبه ای در دنیا با این نمی‌تواند برابری کند.

 

-البته من همین‌جا فرصت را مغتنم می‌شمارم و از مردم عزیزمان از اعماق دل تشکر می‌کنم به خاطر آن حضور پرشکوه و آبرومند در روز جمعه ی آخر ماه مبارک رمضان در سراسر کشور اجتماعات عظیم مردم وارد میدان شدند. مردم حقیقتاً در عمل به توصیه امام کوتاهی نکردند و نمی‌کنند.

 

- این جاذبه‌ی بی نظیر امام بزرگوار ناشی از چیست؟

- امام مختصات شخصیتی و موهبت‌هایی را دخدا به او داده بود که این خصوصیات در کمتر کسی در این حد جمع می‌شود.

- امام انسانی بود شجاع. انسانی بود باحکمت و باتدبیر. انسانی بود پارسا و پرهیزگار و دلبسته‌ی به خدای بزرگ. دلباخته‌ی ذکر الهی.

- امام مردی بود ظلم‌ستیز؛ با ظلم کنار نمی‌آمد. با ظلم مبارزه می‌کرد.

- حامی مظلوم و استکبارستیز بود. امام مردی بود عدالتخواه. طرفدار مظلومان و حامی مظلومان بود. با مردم صادق بود. با مردم همانطور سخن میگفت که دل او بود و احساس قلبی او بود. در راه خدا اهل مجاهدت بود. آرام نمی‌نشست، دائم در راه مجاهدت بود.

- این خصوصیات در امام مجتمع شده بود. هر کسی با این خصوصیات باشد دلها به سمت او جذب می‌شود.

- خب یکی از خصوصیت های امام که بنده امروز درباره‌ی آن امروز بیشتر صحبت میکنم، خصوصیت مقاومت و ایستادگی است.

 

- آن چیزی که امام را در هیئت یک مکتب و اندیشه و یک تفکر و یک راه مطرح کرد برای زمان خود برای تاریخ، آن خصوصیت مقاومت است.

 

- در مقابل مشکلات و موانع و در برابر طاغوتها امام، مقاومت خودش را به رخ همه دنیا کشید.

 

- در دروان مبارزات، خیلی ها خسته شدند، خیلی ها مشرف به ناامیدی شدند اما امام ایستاد محکم بدون ذره ای عقب نشینی.

 

- بعد از پیروزی انقلاب هم فشارها از نوع دیگر و به صورت همه جانبه تر در مقابل امام ظاهر شد امام باز هم اصل مقاومت و ایستادگی را از دست نداد.

 

- تهدید و تطمیع و فریب در امام، مطلقاً اثر نمی گذاشت. دشمن نمی توانست دستگاه محاسباتی امام بزرگوار را که متکی بود به بینات دین مبین اسلام دچار اختلال بکند.

 

- معنای مقاومت چیست؟ مقاومت یعنی انسان یک راهی را انتخاب کند که آن راه را حق میداند. راه درست میداند و در این راه شروع به حرکت کند و موانع نتوانند او از حرکت در این راه متوقف کند.

 

- امام اینجوری بود. راهی را انتخاب کرده بود و در این راه حرکت می‌کرد.

 

- این راه چه بود که امام بر آن حرف ایستادگی میکرد؟ حرف امام حاکمیت دین خدا و مکتب الهی بر جامعه مسلمین و بر زندگی عموم مردم بود. بعد از آنکه توفیق این را پیدا کرد که بر موانع غلبه پیدا کند و نظام جمهوری اسلام تشکیل بدهد. اعلام کرد که ما نه ظلم میکنیم و نه زیر بار ظلم میرویم.

 

- این حرف امام از متن دین و قرآن گرفته شده است. بدیهی هست این حرف، دشمنان گردن‌کلفتی در دستگاه‌های استکباری در عالم دارد لذا دشمنی ها از روز اول شروع شد.

 

- جبهه‌ی مقاومت امروز یک جبهه‌ی قوی است. هرگاه ملت ایران مقاومت را دودستی چسبیدیم و پیش رفتیم و موفق شدیم، دیگران هم تشویق شدند به مقاومت.

-یک چهره‌ی بین‌المللی تحلیلگر آمریکایی می‌گوید یکی از مهمترین علل دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی همین است که جمهوری اسلامی مسیر مقاومت را در پیش گرفت و موفق شده و توانست بر موانع فائق بیاید.

 

- آنها می‌خواهند ما شکست بخوریم. آنها می‌خواهند ما منصرف بشویم. آنها می‌خواهند ما به عنوان تسلیم دست‌هایمان را بالا ببریم. چون نمی‌کنیم دشمنی می‌کنند.

 

- امام مسیر مقاومت را انتخاب کرده است. پشتوانه‌ی انتخاب مقاومت از سوی امام بزرگوار ما یک پشتوانه‌ی منطقی و عقلانی است. پشتوانه‌ی علمی و البته دینی است. بنابراین اجزای این منطق را عرض میکنم.

 

- یک جز این است که مقاومت واکنش طبیعی هر ملت آزاده و باشرف در مقابل تهدید و زورگویی است. هر ملتی که برای شرف و هویت و انسانیت خود ارزش قائل است وقتی ببینید یکی چیزی را میخواهند به او تحمیل بکنند، مقاومت و امتناع و ایستادگی می‌کند. خود این یک دلیل مستقل و قانع کننده است.

- دلیل دوم اینکه مقاومت موجب عقب‌نشینی دشمن میشود؛ برخلاف تسلیم. وقتی که دشمن به شما زور میگوید اگر شما یک قدم عقب برداشتید او جلو می‌آید بدون تردید. راه اینکه او جلو نیاید این است که بایستید. مقاومت و ایستادگی کردن در برابر زیاده خواهی و باج خواهی دشمن راه جلوگیری از پیش آمدن اوست. پس صرفه با مقاومت است. تجربه خود ما در جمهوری اسلامی هم همین را نشان می‌دهد.

 

- هر جا ما مقاومت و ایستادگی کردیم توانستیم پیش بریم. هر جا تسلیم شدیم طبق میل طرف مقابل حرکت کردیم ضربه خوردیم.

- بخش سوم از منطق مقاومت اون چیزی است که من در همین جلسه گفتم این است که مقاومت البته هزینه دارد اما هزینه‌ی تسلیم در برابر دشمن بیشتر است.

 

- رژیم پهلوی در مقابل آمریکا تسیلم بود، هم نفت و باج میداد هم توسری میخورد. امروز دولت سعودی هم همین‌جوره. هم پول می‌دهد، هم دلار می‌دهد، هم بر طبق خواسته‌ی آمریکا عمل می‌کند و هم توهین می‌شوند.

 

- اخیراً رئیس جمهور آمریکا اظهار کرد که ایران با همین رهبران کنونی هم می تواند به پیشرفت های بزرگی برسد؛ معنایش این است که ما نمی خواهیم شما را براندازی کنیم قصد براندازی شما را نداریم، حاضریم شما را قبول کنیم.

 

- این زرنگ بازی سیاسی است البته این حرف درست است.شرط پیشرفت این است که امریکایی‌ها نزدیک نیایند. این زرنگ بازی سیاسی این آقا، مسئولان جمهوری اسلامی و ملت را فریب نمی دهد، باید امریکایی ها نزدیک نشوند.

 

- هرجا امریکایی ها پا گذاشتند یا جنگ شد یا فتنه و استثمار و استعمار شد؛ قدم امریکایی ها قدم نامبارکی است. خودمان می دانیم چگونه رفتار کنیم و کار خود را بلدیم.

ارسال نظر