دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

عربستان از افزایش تولید نفت خودداری کرد

در پی تنش بازار انرژی و جهش قیمت نفت، عربستان اعلام کرده به توافق اوپک پلاس پایبند بوده و تولید نفت خود را افزایش نمی‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۴ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 01
کد خبر: ۱۲۴۴۱۲

به گزارش راهبردمعاصر، علی‌رغم فشار‌های بین‌المللی برای افزایش تولید، کابینه عربستان به ریاست ملک سلمان بن عبدالعزیز بر تعهد خود به توافق اوپک پلاس پایبند است. بر اساس این توافق که بین ۱۰ تولید کننده بزرگ نفت خام و روسیه بسته شده، نفت خام به صورت تدریجی به بازار وارد می‌شود.

سی ان ان به نقل از خبرگزاری عربستان سعودی اعلام کرد، کابینه عربستان درباره وضعیت اوکراین و تأثیر آن بر بازار‌های انرژی، ثبات و تعادل بازار نفت و تعهد این کشور به توافق (اوپک پلاس) بحث و گفتگو کرده است.

به گزارش خبرگزاری دولتی این کشور، کابینه عربستان همچنین خواستار «کاهش تنش» و «راه حل سیاسی در اوکراین» شد.
پیش از این نیز ولیعهد عربستان سعودی در تماس تلفنی با امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه تمایل خود را نسبت به حفظ ثبات و تعادل بازار انرژی ابراز کرده بود. قیمت نفت پس از آغاز عملیات نظامی روسیه در پنجشنبه گذشته به بالای ۱۰۰ دلار رسید. بخش قابل توجهی از اقتصاد روسیه مربوط به نفت و گاز است و این کشور تمایل دارد قیمت نفت همچنان بالا بماند. در این میان، عربستان که اقتصاد آن به طور کامل وابسته به نفت است، تحت فشار شدید کشور‌های توسعه یافته برای افزایش تولید قرار گرفته است.

عربستان تا کنون موضع طرفدار غرب در مورد درگیری در اوکراین اتخاذ نکرده است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر