اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

آمریکا آسمان خود را به روی هواپیما‌های روسی می‌بندد

آمریکا آسمان خود را به روی هواپیما‌های روسی می‌بندد منابع مطلع می‌گویند واشنگتن قصد دارد پرواز‌های روسیه با استفاده از حریم هوایی آمریکا را به دنبال‌روی از اتحادیه اروپا و کانادا، ممنوع کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 02
کد خبر: ۱۲۴۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند دولت این کشور روز چهارشنبه پرواز هواپیما‌های روسی در حریم هوایی خود را ممنوع اعلام می‌کند.

مقامات دولتی و صنعتی آمریکایی بامداد چهارشنبه به خبرگزاری «رویترز» گفتند که واشنگتن قصد دارد پرواز‌های روسیه با استفاده از حریم هوایی آمریکا را به دنبال‌روی از اتحادیه اروپا و کانادا، ممنوع کند.

یکی از این منابع گفت انتظار می‌رود «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا، این ممنوعیت را در سخنرانی روز چهارشنبه خود در «سخنرانی وضعیت کشور» موسوم به سخنرانی وحدت اعلام کند.

به نوشته رویترز، کاخ سفید که از اظهار نظر درباره گفته‌های این منابع خودداری کرد، در روز‌های اخیر مذاکرات گسترده‌ای با خطوط هوایی آمریکا داشته است.

خطوط هوایی و خدمات حمل‌ونقل هوایی یونایتد (UPS) روز سه‌شنبه اعلام کرد که پرواز بر فراز حریم هوایی روسیه را به حالت تعلیق درآورده و به دیگر شرکت‌های هواپیمایی بزرگ آمریکا از جمله «دلتا ایرلاین» و «امریکن ایرلاینز» ملحق شده است.

در روز‌های اخیر به دلیل ممنوعیت استفاده از حریم هوایی کانادا و اروپا، پرواز‌های روسیه عملاً از مبدأ آمریکا ممنوع شده است.

پس از آنکه اتحادیه اروپا و روسیه حریم هوایی خود را به طور متقابل روی هم بستند، خطوط هوایی در حال حاضر با مسدود شدن طولانی مدت کریدور‌های پروازی شرق به غرب روبرو هستند.

پیش از این، «ولودیمر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین درخواست خود از کشور‌های اروپایی برای برقراری منطقه پرواز ممنوع در این کشور را تکرار کرد.


در پی تحرکات اخیر غرب در نزدیکی مرز روسیه، پوتین روز پنجشنبه پنجم اسفند ماه دستور آغاز عملیات نظامی ویژه در اوکراین را صادر کرد و کشور‌های اروپایی به جای تنش‌زدایی در این چند روز، اقدامات شدیدی را علیه روسیه اتخاذ کردند و کشور‌های عضو اتحادیه اروپا حریم هوایی خود را بر روی پرواز‌های روسیه بستند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار