دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

لغو پرواز‌های یونایتد ایرلاینز آمریکا به تل آویو تمدید شد

یک رسانه صهیونیست سه شنبه شب گزارش داد که لغو پرواز‌های یونایتد ایرلاینز آمریکا به تل آویو تمدید شده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۳ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 01
کد خبر: ۲۳۸۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد شرکت هواپیمایی United Airlines پرواز‌های خود از نیویورک به مقصد تل آویو را یک هفته دیگر یعنی تا ۷ می (۱۸ اردیبهشت) تمدید کرده است.

ادامه لغو پرواز ایرلاین آمریکایی به سرزمین‌های اشغالی چند روز پس از آن صورت می‌گیرد که شبکه پخش رژیم صهیونیستی اول اردیبهشت ماه جاری گزارش داد که لغو پرواز‌ها به اسرائیل در حال افزایش است و ایرلاین‌های دیگری از توقف پرواز خود به تل آویو خبر می‌دهند.

شبکه پخش رژیم صهیونیستی (کان) در این باره اذعان کرده بود که برخی از ایرلاین‌ها اعلام کردند که در ماه‌های آینده حاضر نیستند به فعالیت خود در فرودگاه بن گوریون ادامه دهند.

این گزارش چند روز پس از آن منتشر شد که با حمله تنبیهی و مشروع ایران به سرزمین‌های اشغالی، تعدادی از شرکت‌های هواپیمایی بین المللی، پرواز به مناطق اشغالی فلسطین را متوقف کرده و اعلام کردند برای برپایی پرواز‌ها باید تصمیم گیری مجدد کنند.

حمله گسترده پهپادی و موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی موجب شد تا بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی در پرواز به مناطق اشغالی فلسطین تجدید نظر کنند. در این بین شرکت هواپیمایی امارات تعدادی از پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را لغو کرد.

همچنین شرکت هواپیمایی اتحاد نیز پرواز‌های خود به تل آویو و امان، پایتخت اردن، را نیز به طور کامل لغو کرده است.

شرکت هواپیمایی فلای دبی امارات نیز اعلام کرده که به خاطر ممنوعیت پرواز در آسمان سرزمین‌های اشغالی، تعدادی از پروازهایش لغو شده است.

شرکت هواپیمایی لوفت هانزای آلمان نیز اعلام کرده پرواز‌ها به تل آویو، امان، بیروت، و اربیل را حداقل تا پایان روز دوشنبه لغو است و برای برقراری مجدد پرواز‌ها تصمیم گیری خواهد کرد.

در کنار لوفت‌هانزا، شرکت‌های هواپیمایی سوئیس و اتریش نیز اعلام کرده اند که تا اطلاع ثانوی از پرواز در آسمان رژیم صهیونیستی خودد داری خواهند کرد و مشخص نیست چه زمانی پرواز‌ها سر گیری خواهد شد. / ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده