ظرفیت مدارس کشور در اختیار دانش‌آموزان افغان/ آمارها رو به افزایش است اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات

کدام خودرو‌ها در نوروز جریمه یک میلیون تومانی می‌شوند؟

جانشین پلیس راهور ناجا شرط سفر نوروزی برای خودرو‌های شخصی را تشریح کرد و گفت: برای سفر نوروزی نیاز به ثبت پلاک خودرو در هیچ سامانه‌ای نیست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 02
کد خبر: ۱۲۴۴۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، فقط ۱۸ روز تا نوروز سال ۱۴۰۱ باقی مانده است، اگر چه هنوز شرایط کرونایی بر کشور حاکم بوده و هر روز تعدادی از هموطنان به این بیماری مبتلا شده و تعداد محدودی نیز جان می‌سپارند، اما با توجه به واکسیناسیون سراسری کرونا برنامه سفر‌های نوروزی مثل سال گذشته دارای محدودیت نبوده و تردد به شهر‌های قرمز کرونایی هم در صورت تزریق واکسن کرونا منعی ندارد.

سردار سید تیمور حسینی جانشین پلیس راهور ناجا در خصوص چگونگی سفر‌های نوروزی اظهار داشت: برابر مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا افرادی که سه دوز واکسن کرونا را تزریق کرده باشند برای سفر به دیگر شهر‌ها در نوروز هیچ محدودیتی ندارند؛ حتی اگر شهر‌ها در شرایط قرمز کرونایی باشند.

جانشین پلیس راهور ناجا تصریح کرد: بر اساس همین مصوبه افرادی‌که سه دوز واکسن را تزریق نکرده باشند با محدودیت تردد مواجه هستند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا باید پلاک خودروی شخصی برای سفر نوروزی در سامانه‌ای ثبت شود یانه؛ گفت: افرادی که دوز‌های واکسن کرونا را تزریق کرده و می‌خواهند برای نوروز عازم شهر‌های دیگر شوند، نیازی نیست مشخصات خود یا پلاک خودروی شخصی را در سامانه‌ای ثبت کنند.

سردار حسینی خاطرنشان کرد: دوربین‌های هوشمند جاده‌ای شماره پلاک خودرو‌ها را ثبت کرده و اگر مالک خودرو ۳ دوز واکسن را تزریق نکرده باشد تردد و سفرش غیر مجاز تلقی شده و روزانه یک میلیون تومان جریمه خواهند شد./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار