بازدید سرزده رئیس‌جمهور از مرکز ترک اعتیاد سروش و افطار با مددجویان کمپ توضیحات دفتر محسن رفیق‌دوست درباره یک مصاحبه جنجالی سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد برنامه‌ریزی برای تربیت ۵۰۰ هزار نیرو در حوزه هوش مصنوعی سردار قاآنی: حرکت در مسیر حق محصول مقاوم بودن است سرلشکر سلامی: مقاومت تنها راه نجات از بردگی و اسارت است دریادار ایرانی: رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین باعث امنیت منطقه است ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجا سیب و سوران سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم/سپاه پیچیده‌ترین نبرد‌های تاریخ را با موفقیت اجرا کرده است پزشکیان: هرگونه تنش، ناآرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم طرح ساماندهی حوزه‌های انتخابیه مجلس در شورای نگهبان تایید شد اعلام ۶ گروه اتباع افغانستانی که می‌توانند در ایران بمانند/ شرایط ادامه تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان اتباع ابول کورکور، شرور معروف ایذه، در درگیری مسلحانه کشته شد انهدام دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان وزیر دفاع: باید به سرعت نیروی دریایی خود را گسترش دهیم

راهپیمایی‌ها و نکوداشت‌ها به محو رژیم صهیونیستی منجر می‌شود

دبیر شورای نگهبان که با خبرگزاری صداوسیما گفت‌وگو کرده است، تأکید کرد: باید از مظلومان حمایت کنیم و با ظالمان در بیفتیم، آمریکا ظالم‌ترین ستمکاران جهان است و پس از آن، رژیم صهیونیستی و آل‌سعود از ظالمان هستند و به فرموده امام علی علیه‌السلام باید با ظالم، دشمنی و از مظلوم حمایت کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 30
کد خبر: ۱۲۴۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه ملت ایران باید بدانند که روز قدس فقط متعلق به ایران و مردم ما نیست، گفت: روز قدس روزی است که راهپیمایی‌ها و نکوداشت‌ها به محو رژیم صهیونیستی منجر می‌شود که این از خواسته‌های امام راحل بود.

 


آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در گفت‌وگویی تعیین روز جهانی قدس را از شاهکار‌ها و ابتکارات بسیار مهم و ارزنده بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: روز قدس روزی است که راهپیمایی‌ها و نکوداشت‌ها به محو رژیم صهیونیستی منجر می‌شود که این از خواسته‌های امام راحل بود.

 

وی گفت: ملت ایران باید بدانند که روز قدس فقط متعلق به ایران و مردم ما نیست، بلکه روزی جهانی و مربوط به همه مظلومان و مستضعفان عالم است.

 

دبیر شورای نگهبان که با خبرگزاری صداوسیما گفت‌وگو کرده است، تأکید کرد: باید از مظلومان حمایت کنیم و با ظالمان در بیفتیم، آمریکا ظالم‌ترین ستمکاران جهان است و پس از آن، رژیم صهیونیستی و آل‌سعود از ظالمان هستند و به فرموده امام علی علیه‌السلام باید با ظالم، دشمنی و از مظلوم حمایت کنیم.

 

آیت‌الله جنتی، روز قدس را روز دفاع از مظلوم و دشمنی با ظالم دانست و افزود: هر قدمی که در راهپیمایی این روز برداشته می‌شود، عبادت در پیشگاه خداوند است.

 

دبیر شورای نگهبان در پایان خاطرنشان کرد: امسال، چون آمریکا دشمنی‌اش را روز به روز افزایش می‌دهد، ما هم باید استقامت و مقابله خودمان را با او افزایش دهیم و هر چه بیشتر با این کشور سلطه‌گر در بیفتیم، خداوند بیشتر از ما راضی می‌شود، چنانکه قرآن کریم هم می‌فرماید هر عملی کنید که دشمن عصبانی شود برای شما عمل صالح است و حضور در این راهپیمایی هم عمل صالح تلقی می‌شود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر