موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج

وکیل شهردار سابق تهران: نجفی در بازداشت است

سیدمحمود علیزاده طباطبایی وکیل شهردار اسبق تهران در رابطه با پرونده موکلش، گفت: هنوز آقای نجفی را ملاقات نکرده‌ام باید وی را ببینم و از جزئیات حادثه مطلع شوم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 30
کد خبر: ۱۲۴۵۰

به گزارش راهبرد معاصر،  وکیل شهردار اسبق تهران در مورد پرونده قتل میترا استاد، گفت: هنوز آقای نجفی را ملاقات نکرده‌ام؛ باید وی را ببینم و از جزئیات حادثه مطلع شوم.

 

سیدمحمود علیزاده طباطبایی وکیل شهردار اسبق تهران در رابطه با پرونده موکلش، گفت: هنوز آقای نجفی را ملاقات نکرده‌ام باید وی را ببینم و از جزئیات حادثه مطلع شوم.

 

وی در پاسخ به این پرسش که گفته شده «قتل غیرعمد صورت گرفته است»، گفت: این موضوع را باید دادسرا اعلام کند و این در حالیست که بنده هنوز پرونده را نخوانده‌ام و در این مورد اظهارنظری نکرده‌ام.

 

علیزاده گفت: قرار شده است در روز شنبه بازپرس پرونده را ببینم و همچنین ملاقاتی با آقای نجفی داشته باشم.

 

این وکیل دادگستری در مورد اینکه اظهارات گفته شده شهردار اسبق تهران در جلسات اولیه و در مقابل خبرنگاران بدون وکیل انجام شده، آیا قانونی بوده یا خیر، گفت: از قوه قضائیه این انتظار می‌رود که با این پرونده به صورت صد درصد قانونی برخورد کند و امیدوارم تا این لحظه هم این گونه بوده باشد؛ البته از لحظه‌ای که بنده وکالت این پرونده را به عهده گرفته‌ام، در هر کجا که کار غیرقانونی ببینم حتماً اقدام خواهم کرد، در عین حال بازپرسی که برای این پرونده انتخاب شده است به نظر فردی مستقل و دانشمند است.

 

علیزاده گفت: در حال حاضر محمدعلی نجفی شهردار اسبق تهران همچنان در بازداشت است.

 

میترا استاد همسر دوم نجفی دو روز پیش به ضرب گلوله توسط همسر خود به قتل رسید.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار