قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است

جداول بودجه امروز برای اولین بار شفاف می‌شود

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، از تصمیم کمیسیون تلفیق بودجه 1401 برای انتشار شفاف جداول بودجه خبر داد و گفت: این جداول، از جمله اعتبارات شرکت‌های دولتی، از امروز در اختیار همه نمایندگان قرار می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 05
کد خبر: ۱۲۴۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر احسان ارکانی دستیار رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1401 با اشاره به درخواست اخیر 197 نفر از نمایندگان برای انتشار جداول بودجه سال آینده به صورت شفاف، اظهار داشت: با پیگیری‌های انجام شده در کمیسیون تلفیق، بعدازظهر امروز جداول بودجه در سامانه نمایندگان بارگذاری می‌شود و ارقام این جداول به صورت شفاف به اطلاع آنها رسانده می‌شود.

وی افزود:‌ بودجه شرکت‌های دولتی هم جزء ارقام این جداول است که برای اولین بار و برخلاف روال سال قبل و سال‌های قبل، در صحن منتشر می‌شود و این باعث می‌شود تا نمایندگان قبل از رأی دادن به جداول، در جریان جزئیات ارقام و منابع و مصارف آنها باشند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، در خصوص روند بررسی جداول بودجه از جمله بودجه شرکت‌های دولتی در صحن مجلس عنوان کرد: جداول مانند تبصره‌ها بررسی می‌شود و اگر نمایندگان نقطه نظری داشته باشند، باید به کمیسیون تلفیق ارائه دهند و اصلاحی که کمیسیون تلفیق انجام دهد، در صحن مجلس ملاک رأی‌گیری خواهد بود.

ارکانی همچنین در خصوص موضوع حذف شرکت‌های دولتی زیان‌ده از ساختار بودجه که چندی قبل رئیس مجلس بر آن تأکید کرده بود، گفت:‌ با توجه به پیچیده بودن این فرآیند، این کار به صورت ضربتی و یکساله قابل انجام نیست، چرا که برخی شرکت‌های دولتی وظایف حاکمیتی و خدمات‌رسانی عمومی دارند و هر چند ممکن است در یکسال زیان‌ده باشند، اما این زیان‌ده بودن باعث حذف آنها از بودجه نمی‌شود، مانند شرکت‌های آب و فاضلاب که ظاهرا شرکت دولتی هستند، اما به عنوان مجموعه‌های حاکمیتی، خدمات عمومی را ارائه می‌کنند.

وی افزود: در عین حال تلاش شده است تا این ملاحظه صورت بگیرد که در رابطه با بودجه آن دسته از شرکت‌های دولتی که زیان غیرقابل توجیه داشته‌اند، به صورت سختگیرانه‌‌تر عمل شود تا زمینه لازم برای نظم‌بخشی به این شرکت‌ها در سال آینده فراهم شود./فارس

ارسال نظر