رئیس دانشگاه صنعتی شریف: فضای دانشگاه محل تخلیه آرام اعتراضات است اخطار انضباطی دانشگاه شریف و بهشتی به دانشجویان شرکت کننده در تجمعات کشف محموله سلاح و مهمات جنگی در تایباد علت فوت دانشجوی در دانشگاه علم و صنعت مبلغ مستمری مددجویان بهزیستی ۱۴۰۵ دانشگاه صنعتی شریف: آموزش حضوری در دانشگاه ادامه خواهد داشت / تعدادی از دانشجویان ممنوع الورود می‌شوند سد‌های مهم کشور چقدر آب دارند؟ رگبار باران و رعد و برق در ۲۱ استان/ افزایش ارتفاع امواج در جنوب ایران ۵ دانشجوی بازداشتی دانشگاه تهران آزاد شدند/هیچ پرونده انضباطی طی دو ماه اخیر ثبت نشده است تمدید مهلت ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی دود سیگار تهدید خاموش برای سلامت مادر و جنین اسامی پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی کنکور اعلام شد معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد

زمان اجرای طرح ترافیک خبرنگاری اعلام شد

فرهاد خوانساری درباره زمان اجرای طرح ترافیک خبرنگاری سال 98 اظهار کرد: با توجه برنامه‌ریزی صورت گرفته از 18 خرداد ماه طرح ترافیک خبرنگاری سال 98 اجرا خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 31
کد خبر: ۱۲۴۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دبیر کارگروه بررسی مدارک و اسناد متقاضیان استفاده از سهمیه ویژه‌ خبرنگاری با اعلام زمان اجرای طرح ترافیک خبرنگاری در سال جاری، از ارسال ۳ پیامک به سه گروه از خبرنگاران از روز یکشنبه هفته آینده خبر داد.


فرهاد خوانساری درباره زمان اجرای طرح ترافیک خبرنگاری سال 98 اظهار کرد: با توجه برنامه‌ریزی صورت گرفته از 18 خرداد ماه طرح ترافیک خبرنگاری سال 98 اجرا خواهد شد.

 

وی تصریح کرد: بدین ترتیب ورود خبرنگاران به طرح محدوده طرح ترافیک از هجدهم خرداد با مجوز طرح 98 خواهد بود و در واقع طرح ترافیک سال 97 فاقد اعتبار خواهد بود و افرادی که وارد این محدوده شوند، جریمه خواهند شد.

 

دبیر کارگروه بررسی مدارک و اسناد متقاضیان استفاده از سهمیه ویژه‌ خبرنگاری ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته از یکشنبه هفته آینده، 3 پیامک از سوی واحد صدور طرح ترافیک به خبرنگاران ارسال خواهد شد که در پیامک اول برای خبرنگارانی که متقاضی طرح ترافیک بودند و بر اساس ضوابط و مقررات، طرح ترافیک خبرنگاری مشمول آنها می‌شود و بر اساس پیامک ارسالی به آنها اعلام می‌شود که اجازه ورود به طرح را دارند.

 

وی تصریح کرد: پیامک دومی نیز به دسته بعدی از خبرنگارانی که متقاضی طرح ترافیک بودند اما به هر دلیلی از جمله عدم تایید رسانه، امسال طرح به آنها اختصاص داده نشده است، ارسال می‌شود تا آنها نیز مطلع باشند که از هجدهم خرداد مجوز ورود به طرح ترافیک را ندارند و در صورت ورود به محدوده مشمول جریمه خواهند شد که البته تعداد این افراد محدود است.

 

خوانساری در ارتباط با ارسال پیامک بعدی به خبرنگاران نیز گفت: پیامک سومی نیز به خبرنگارانی که با تایید رسانه مربوطه مشمول طرح ترافیک خبرنگاری می‌شوند، ارسال می‌شود که البته این پیامک برای خبرنگارانی ارسال خواهد شد که مدارک آنها در سایت تهران من کامل نبوده و باید نسبت به تکمیل مدارک خود اقدام کنند.

 

دبیر کارگروه بررسی مدارک و اسناد متقاضیان استفاده از سهمیه ویژه‌ خبرنگاری همچنین در ارتباط با خبرنگارانی که نسبت به عدم مجوز ورود به طرح ترافیک اعراض دارند، متذکر شد: در این بخش نیز با توجه به پایان یافتن زمان اعتراضات همچنین ارسال اسامی از سوی رسانه، دیگر زمانی برای این موضوع وجود ندارد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر