جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

اوراق بهادار، وثیقه وام خواهند شد

رئیس سازمان بورس گفت: بعد از فروردین ماه سال آینده اوراق بهادار شامل اوراق بدهی، سهام عدالت،‌ای تی اف و ... پشتوانه توثیق وام‌های خواهند شد که از شبکه بانکی گرفته می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 06
کد خبر: ۱۲۴۹۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجید عشقی در مراسم رونمایی و افتتاح مرکز داده (دیتاسنتر) بازار سرمایه با بیان اینکه بازار سرمایه در سه سال گذشته گسترش زیادی پیدا کرده است گفت: با توجه به اینکه تعداد سهامداران در این بازار تا ۵۰ میلیون نفر افزایش داشته، ارائه خدمات الکترونیکی در این بازار وارد فاز دیگری شده است.

 

وی با تاکید بر اینکه بیش از ۹۵ درصد معاملات به صورت آنلاین توسط سهامداران انجام می‌شود تاکید کرد: این حجم از گسترش می‌طلبد که یک مرکز اختصاصی برای ارائه خدمات پایدارو ایمن وجود داشته باشد.


رئیس سازمان بورس ادامه داد: من توصیه می‌کنم که ارکان زیرمجموعه بازار سرمایه بتواند در این مرکز داده سرور‌های داشته باشند. همچنین از شرکت بورس تقاضا دارم بالاترین سطح خدمات و پروتکل‌های امنیتی را ارائه دهد.

 

وی با تاکید بر اینکه توسعه سامانه‌های معاملاتی در دست کار است گفت: در هفته جاری هم از سامانه‌های جدید نظارتی رونمایی خواهد شد.

 

عشقی از یک برنامه مفصل برای توثیق اوراق بهادار خبر داد و گفت: بعد از فروردین ماه سال آینده اوراق بهادار شامل اوراق بدهی، سهام عدالت،‌ای تی اف و ... پشتوانه توثیق وام‌های خواهند شد که از شبکه بانکی گرفته می‌شود.

 

همچنین در ادامه مراسم محمود گودرزی مدیرعامل شرکت بورس تهران با اشاره به افتتاح دیتا سنتر در این شرکت گفت: این مرکز استاندارد tl۳ را دارد، اما طراحی آن بر مبنای tl۴ است، دو پست بعد در نقطه مختلف تهران به بورس تهران سرویس می‌دهند و زمانی که این دو نقطه دچار بحران شوند ژنراتور‌ها به کمک خواهند آمد.

 

وی با تاکید بر ایتکه پروتکل‌های امنیتی در این مرکز براساس استاندارد‌های روز دنیا ترتیب داده شده است گفت: همچنین از نرم افزار‌های به روز توسط پیمانکاران استفاده شده است، در آینده نیز از سایتی که پروتکل‌های امنیتی در بستر دیجیتال داشته باشد رونمایی خواهد شد.

 

وی با تاکید براینکه هدف بورس تهران سرویس دادن به اهالی بازار سرمایه است گفت: دنبال این هستم که دیتاسنتر به عنوان یک شرکت مجزا به کار خود ادامه دهد./ تسنیم

ارسال نظر