عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

کی‌یف:روس‌ها در حال پیشروی به سمت سومین نیروگاه اوکراین هستند

کی‌یف:روس‌ها در حال پیشروی به سمت سومین نیروگاه اوکراین هستند ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین طی تماسی با سناتورهای آمریکایی گفت که نیروهای روسیه اکنون دو نیروگاه هسته ای اوکراین را تصرف کرده اند و در حال پیشروی به سمت سومین نیروگاه هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 06
کد خبر: ۱۲۵۰۱۱

مقامات کی یف در تماس با آمریکایی ها ادعا کرده اند روسیه قصد دارد سومین نیروگاه اتمی اوکراین را محاصره و به تصرف درآورد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین طی تماسی با سناتورهای آمریکایی گفت که نیروهای روسیه اکنون دو نیروگاه هسته ای اوکراین را تصرف کرده اند و در حال پیشروی به سمت سومین نیروگاه هستند. این نیروگاه در میکولایف، واقع است؛ یکی از چندین شهری که روس ها روز شنبه سعی داشتند محاصره کنند.

طبق گزارش آسوشیتدپرس، هم اکنون نیروگاه هسته‌ای زاپوریژژیا در جنوب شرقی شهر انرهودار، که بزرگترین نیروگاه هسته‌ای اروپا محسوب می شود، در کنترل ارتش روسیه است. نیروگاه هسته ای چرنوبیل هم که فعال نیست، در دست روس هاست. دیروز اصابت تعدادای گلوله توپ شلیک شده از توپخانه روسیه باعث آتش سوزی در ساختمان های اداری زاپوریژژیا شد که بدون انتشار تشعشع خاموش شد.

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه دوشنبه ۲۱ فوریه (۲ اسفندماه) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو اعلام کرد که کشورش استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانتسک را به رسمیت شناخته و در کاخ کرملین قراردادهای همکاری و دوستی را با سران این جمهوری‌ها امضا کرد.

پوتین بامداد پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ماه) در یک سخنرانی در تلویزیون ملی روسیه، از اقدام نظامی در دونباس خبر داد و از نیروهای اوکراینی خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند و به خانه‌های خود بروند.

همزمان با ادامه آتش جنگ در اوکراین، سیل واکنش‌های جهانی به این رویداد همچنان ادامه دارد و فشارهای دیپلماتیک و تهدیدها و تحریم‌های بین المللی علیه روسیه درحال افزایش است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار