پایان ماموریت سفیر عراق در ایران نیویورک‌تایمز: سفر ترامپ به دهلی نو به دلیل از هم پاشیدن روابط میان رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر هند، لغو شد ترور ابوعبیده تکذیب شد خرازی خطاب به مقام ارمنی: جزئیات مشارکت شرکت آمریکایی در مسیر ارتباطی باید روشن شود ادعای ارتش اسرائیل؛ یک فرد مهم حماس هدف قرار گرفته است جولانی سرکوب علویان سوریه را آغاز کرد ترامپ: هیچ نیروی آمریکایی به اوکراین اعزام نخواهد شد وزیر دفاع یمن: رهبران سیاسی ما تمامی تدابیر لازم را برای مقابله با دشمن صهیونیست اتخاذ کرده‌اند/ ارتش در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد تماس السودانی با رئیس جمهور فرانسه/ هشدار درباره تبعات جنگ برای منطقه قالیباف: ماجراجویی دولت ترامپ در حوزه کارائیب را محکوم و همبستگی خود با ونزوئلا اعلام می‌کنم سرپرست نخست‌وزیری یمن انتخاب شد کالاس: تصمیم تروئیکای اروپایی به معنای پایان دیپلماسی با ایران نیست دیدار آرمن گریگوریان با سید عباس عراقچی شهادت نخست‌وزیر یمن در حمله اسرائیل به صنعاء آکسیوس: حال ترامپ خوب است؛ امروز قرار است گلف بازی کند

المیادین:روسیه میانجی‌گری اسرائیل را رد کرد

المیادین نوشت: کرملین به رژیم صهیونیستی اعلام کرده نیازی به میانجی‌گری آن‌ها نیست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 06
کد خبر: ۱۲۵۰۱۷

به گزارش راهبرد معاصر مدیر دفتر شبکه المیادین در مسکو ضمن اشاره به نارضایتی روسیه از موضع تل‌آویو در بحران با اوکراین، اظهار داشت که کرملین به رژیم صهیونیستی اعلام کرده نیازی به میانجی‌گری آن‌ها نیست.

طبق گزارش پایگاه اینترنتی «المیادین» مدیر دفتر این شبکه در روسیه امروز (یک‌شنبه) اظهار داشت: نقشه‌ها و طرح‌های تل‌آویو نشان می‌دهد که مسکو پیشرفت چشمگیری در تحولات میدانی نداشته است.

خبرنگار المیادین در ادامه افزود: ادعای صهیونیست‌ها درخصوص این که همچنان با روسیه روابط ویژه‌ای دارند، نمی‌تواند درست باشد؛ و نارضایتی مسکو به این دلیل است که ایم رژیم رویدادها را به مسائل قومی و دینی ربط می‌دهد.

به گفته خبرنگار المیادین، کرملین به تل‌آویو گفته است: تنها وساطتی که می‌تواند منجر به پایان عملیات نظامی در اوکراین شود این است که فشار بیشتری روی کی‌یف برای پذیرش شروط روسیه اعمال شود.

وی اظهار داشت: مسکو به «نفتالی بنت» نخست‌‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرده که احتیاجی به میانجی‌گری تل آویو نیست؛ چرا که مذاکرات طرف روسی و اوکراینی در بلاروس در حال پی‌گیری است.

خبرنگار المیادین در حالی دیدار بنت با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه را بسیار کوتاه توصیف کرد که روز گذشته منابع خبری رژیم صهیونیستی ادعا کرده بودند دیدار وی با پوتین شامل بحث و گفت‌وگوهای متعددی از جمله تحولات بحران اوکراین و مذاکرات هسته‌ای در وین شده است.

حالا منابع خبری تل آویو در شرایطی از عدم پذیرش وساطت رژیم صهیونیستی در بحران اوکراین از سوی روسیه خبر می‌دهند که اخیراً «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین از تل‌آویو خواسته تا نقش میانی‌گرانه‌ای در این بحران ایفا کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار