جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

وضعیت اقتصادی مردم سال آینده بهبود پیدا می‌کند

رئیس سازمان برنامه و بودجه سال ۱۴۰۱ از لحاظ اقتصادی سال بهتری خواهد بود و با برنامه‌ریزی که انجام شده ثبات اقتصادی بهتری حاکم خواهد شد و منابع و مصارف واقعی‌تر پیش بینی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۰ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 06
کد خبر: ۱۲۵۰۲۱

به گزارش راهبرد معاصر سید مسعود میرکاظمی در حاشیه مراسم غرس دو اصل نهال مثمر، همزمان با گرامیداشت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری با اشاره به اهمیت درختکاری گفت: این مناسبت نشان دهنده اهمیت حوزه محیط زیست و منابع طبیعی در سابقه ایرانی و اسلامی کشور ما است و حفاظت از محیط زیست به عنوان اصل اساسی در زمینه پیشرفت پایدار کشور محسوب می‌شود.

وی با اشاره به انتخاب دو اصل نهال مثمر برای غرس گفت: درخت، هوای پاک و زمین سبز برای حیات انسان ضروری است بنابراین برای شکرانه نعمات خداوند، اگر درختی داریم آن را حفظ کنیم و اگر نداریم، درختی بکاریم، به ویژه درختان مثمر که دیگران بتوانند از آن بهره ببرند.

وی با بیان اینکه روز درختکاری، جامعه را ترغیب می‌کند تا به کاشت درخت اهمیت دهد به شعر ملک الشعرای بهار اشاره کرد و گفت: «دیگران کاشتند ما خوردیم ما بکاریم و دیگران بخورند.»

میرکاظمی همچنین با اشاره به وضعیت اقتصادی در سال آینده گفت: سال ۱۴۰۱ از لحاظ اقتصادی سال بهتری خواهد بود و با برنامه ریزی که انجام شده ثبات اقتصادی بهتری حاکم خواهد شد و منابع و مصارف واقعی تر پیش بینی شده است.

وی با تاکید بر اینکه در سال ۱۴۰۱ رشد اقتصادی و سطح درآمد خانوار بهبود پیدا خواهد کرد، تصریح کرد: کنترل تورم؛ ایجاد رشد اقتصادی متوازن و بهبود معیشت مردم برنامه هایی است که در دولت سیزدهم دنبال می‌شود و مردم سال آینده بخشی از آثار آن را خواهند دید.

ارسال نظر
آخرین اخبار