اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

تعرفه قبرها در بهشت زهرا

معاون عروجیان سازمان بهشت حضرت زهرا (س) دلیل تفاوت قیمت قبور در قطعات مختلف بهشت زهرا را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 06
کد خبر: ۱۲۵۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر معاون عروجیان سازمان بهشت حضرت زهرا (س) دلیل تفاوت قیمت قبور در قطعات مختلف بهشت زهرا را تشریح کرد.

روح الله محسنی با بیان اینکه تعرفه خدمات در بهشت حضرت زهرا (س) در شورای اسلامی شهر تهران بررسی و مصوب می‌شود، گفت: در سال ۱۴۰۰ در قطعات جدید که قبور به صورت سه طبقه واگذار می‌شود، قبر طبقه پایین رایگان است و از بازماندگان پول قبر گرفته نمی‌شود و تنها هزینه خدمات که نزدیک یک تا یک میلیون و دویست هزار تومان است محاسبه می‌شود.

وی افزود: دو طبقه بالایی هم امسال طبقه‌ای دو میلیون و پانصد هزار تومان است، یعنی هر دو طبقه پنج میلیون تومان و این کف قیمت قبوری هست که در سازمان بهشت زهرا (س) وجود دارد.

معاون عروجیان ادامه داد: ناحیه دو که از قطعه ۲۰۰ تا ۲۵۸ است، طبقه‌ای ۱۴ میلیون و صد هزار تومان است؛ یعنی سه طبقه اش ۴۲ میلیون و سیصد هزار تومان می‌شود. ناحیه یک که از قطعه یک تا ۱۱۲ است، طبقه‌ای ۲۵ میلیون تومان است؛ یعنی اگر یک قبر سه طبقه واگذار شود ۷۵ میلیون تومان می‌شود. این کف و سقف قیمت قبور در سازمان بهشت زهرا (س) است.

محسنی درخصوص اختلاف قیمت قبور توضیح داد: بر اساس تکمیل بودن قطعات نرخ قبور تغییر می‌کند، در ناحیه یک همه قطعات تکمیل شده و حجم فضای سبز زیاد است و به همین دلیل موضوع خدمات شهری سخت‌تر از قطعات دیگر است؛ لذا باید هزینه‌های دریافت قبور هم بیشتر باشد.

وی در خصوص این که مجوز دفن در قطعه هنرمندان با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر می‌شود، گفت: در این وزارت خانه واحدی است که مربوط به اموات هنرمند است و باید نامه از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جهت دفن در قطعه ۸۸ یعنی قطعه هنرمندان بیاورند. در قطعه نام آوران هم باید نامه از شهردار تهران یا رئیس شورای اسلامی شهر تهران و نهادهایی مثل کمیته ملی المپیک آورده شود.

به گفته وی، خاک سپاری در قطعات شهدا هم نیاز به مجوز دارد و حتما باید نامه از بنیاد شهید و امور ایثارگران بیاورند. قطعات صالحین که مربوط به جانبازان و خانواده جانبازان و پدر و مادر و همسر و فرزندان شهدا است نیز باید نامه از بنیاد شهید و امور ایثارگران اخذ شود.

کلمات کلیدی: بهشت زهرا
ارسال نظر