️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

واکنش نماینده مجلس به تعیین تکلیف ارز ترجیحی دارو

واکنش نماینده مجلس به تعیین تکلیف ارز ترجیحی دارو عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به بیان توضیحاتی درباره حذف ارز ترجیحی دارو پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 06
کد خبر: ۱۲۵۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر علی اصغر باقرزاده، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در واکنش به تعیین تکلیف ارز ترجیحی در لایحه بودجه سال بعد گفت: شرمنده مردم هستیم که نتوانستیم این تصمیم خطرناک را تغییر دهیم. هنوز زیر ساخت‌های لازم برای اجرای این طرح مخصوصا در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی انجام نشده است.

به گفته این نماینده مجلس، هنوز ۸ تا ۹ میلیون از مردم ما تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند و با این تصمیم برای ارز ترجیحی مردم ضرر می‌کنند.  

مجلس مصوب کرد در صورتی که دولت قصد حذف کالایی را از سبد ارز ترجیحی داشته باشد، ترتیبات قانونی جبران زیان رفاه مصرف کنندگان را برای کالاهای اساسی با کالابرگ الکترونیکی انجام دهد.

باقرزاده با بیان اینکه قبول داریم ارز ترجیحی فساد زاست، اعلام کرد: در این شرایط ساختارهای لازم برای این تصمیم برای تغییر شیوه تخصیص  ارز ترجیحی فراهم نشده است.  

این نماینده مجلس یازدهم گفت: این تصمیم برای ارز ترجیحی در چند ماه آینده منجر به گرانی دارو می‌شود و اصلا به صلاح کشور نیست. در همین شرایط احتکار دارو شروع شده است. متاسفانه نمایندگان مجلس را در شرایطی قرار دادند که خسته شدند و به یک باره بدون اینکه اجازه دهند نمایندگان تذکر و اخطار لازم را بدهند این مسئله را تصویب کردند و در یک دقیقه برای ارز ترجیحی تصمیم‌گیری کردند.  

بر اساس مصوبه امروز مجلس برای امور پزشکی از طریق بیمه‌ها و با راه‌های جایگزین مطمئن به حذف ارز ترجیحی این کالاها اقدام شود؛ به طوری که افراد بتوانند این کالاها و خدمات را به نرخ پایان شهریور ۱۴۰۰ و در سقف سهمیه تعیین شده تهیه کنند.

باقر زاده گفت: با این تصمیم هیچ تکلیفی به دولت برای تخصیص ارز ترجیحی داده نشده و فقط اجازه داده شده و این به معنی این است که دولت اختیار دارد هر کاری می‌خواهد برای ارز ترجیحی انجام دهد. وقتی ارز ۹ میلیارد دلاری را به ریال تبدیل کردند و آن هم به این صورت که دولت اجازه دارد این مبلغ را تخصیص بدهد یا ندهد؟ نمی‌دانیم با چه روندی این مصوبه را داشتند.  

این نماینده مجلس اعلام کرد: تلاش کردیم این موضوع مصوب نشود، ولی موفق نشدیم./مشرق

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار