محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن توسط ایران توهم عجیب ترامپ برای دریافت جایزه صلح نوبل ورود عراقچی به عربستان برای شرکت در نشست فوق‌العاده غزه گفت‌وگوی تلفنی غریب‌آبادی با همتای چینی‌ عزیمت عراقچی به عربستان عراقچی: اعتماد به «توافق ابراهیم» به زیانی بزرگ برای امت اسلامی منجر خواهد شد اعتراضات سراسری در اراضی اشغالی علیه جنگ غزه تشدید می‌شود عراق: داعش دیگر تهدیدی برای ما نیست وزیر خارجه هند خطاب به آمریکا: اگر در خرید نفت از ما مشکلی دارید، آن را نخرید؛ هیچکس شما را مجبور نمی‌کند حذف ۲ صفر از پول ملی سوریه / حذف عکس بشار اسد از اسکناس بازداشت مردی که خط لوله «نورد استریم» را منفجر کرد تا با اختلال در صادرات گاز به اروپا، مسکو تحت فشار قرار بگیرد آمار خبرنگاران شهید در غزه به ۲۴۰ نفر رسید امضای توافقنامه شراکت نظامی میان عربستان و آمریکا اوکراین: «زلنسکی» آماده است تا در مورد مسائل ارضی از طریق تماس، بحث کند رئیس‌جمهور لبنان: از طرح منطقه حائل اسرائیل در جنوب اطلاعی نداریم

روسیه خواستار تضمین‌های کتبی درباره برجام شد

دیپلمات‌های غربی اعلام کردند که روسیه خواستار تضمین‌های کتبی درباره این شد که تحریم‌های غرب، همکاری روسیه با ایران را تضعیف نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 08
کد خبر: ۱۲۵۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه آمریکایی وال‌استریت‌ژورنال به نقل از دیپلمات‌های غربی درباره مذاکرات هسته‌ای ایران در وین گزارش داد، روسیه خواستار تضمین‌های کتبی درباره این شده است که تحریم‌های غرب، همکاری روسیه با ایران را تضعیف نخواهد کرد.

به گفته این دیپلمات‌ها تضمین‌های مورد نیاز روسیه شامل عدم به خطر انداختن مبادله اورانیوم با ایران است.

وال‌استریت‌ژورنال همچنین نوشت، مذاکره‌کننده ارشد ایران به‌طور غیرمنتظره‌ای وین را با توقف مذاکرات ترک کرد. مشخص نشد که چرا آقای علی باقری، مذاکره کننده ارشد ایران وین را ترک کرد و چه زمانی برمی‌گردد.

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال به نقل از دیپلمات‌های غربی نوشت: اگر تصمیماتی در تهران و واشنگتن اتخاذ نشود، توافق هسته‌ای در خطر است.

«انریکه مورا» مذاکره کننده ارشد اروپایی حاضر در وین روز گذشته (دوشنبه) در پیامی توییتری با بیان آنکه دیگر نشست رسمی در وین برگزار نخواهد شد، اعلام کرد که زمان آن رسیده که تصمیمات سیاسی به این مذاکرات پایان دهند.

وزارت خارجه ترکیه دیروز از تماس تلفنی «حسین امیرعبداللهیان» و «مولود چاووش اوغلو»، وزرای خارجه ایران و ترکیه و بحث درباره تحولات اوکراین و مذاکرات وین خبر داد.

پیش از این نیز وزارت خارجه روسیه در کانال تلگرامی خود اعلام کرد «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران با «سرگئی لاوروف» همتای روسی خود تماسی تلفنی داشته و درخصوص تحولات اخیر اوکراین و برجام گفتگو کرده است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده