ترامپ: خلبانان آمریکا ۲۲ سال برای حمله به ایران تمرین کردند عون: لبنان چاره‌ای جز مذاکره با دشمن ندارد پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان: کسانی که میز مذاکره را منفجر کردند، آن را نابود کردند پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد انصارالله: ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است عربستان و آمریکا در آستانه توافقی بزرگ روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند ‌القسام از تحویل جسد ۳ اسیر اسرائیل خبر داد انفجار مهیب در الحسکه سوریه تل‌آویو مجوز ورود حماس به مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را صادر کرد درخواست جدید نتانیاهو از دولت لبنان: انصارالله یمن تهدید بزرگی است نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم

سیا: هفته‌های آینده برای اوکراین بسیار وخیم خواهد بود

رئیس آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا با ادعای این کهع پوتین بسیار مصمم برای تصرف اوکراین است، وضعیت هفته‌های آینده را برای کی‌یف وخیم پیش‌بینی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 08
کد خبر: ۱۲۵۴۰۲

به گزارش راهبرد معاصر رئیس‌ آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا با ادعای آنکه پوتین قصد کنترل بر اوکراین را دارد، وضعیت هفته‌های آینده را وخیم دانست.
«ویلیام برنز» رئیس آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، با ادعای آنکه «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه، اکنون بسیار مصمم برای تصرف اوکراین است، وضعیت هفته‌های آینده را برای کی‌یف وخیم پیش‌بینی کرد.

طبق گزارش اسکای نیوز، ویلیام برنز مدعی است که تاکنون در ۱۳ روز حمله روسیه به اوکراین، بین ۲ هزار تا ۴ هزار سرباز روسی کشته شدند و هشدار داد: «چند هفته وخیم برای اوکراین در راه است، زیرا روسیه به تهاجم وحشیانه و بی دلیل خود ادامه می‌دهد، البته مسکو متحمل خسارات سنگینی در درگیری نیز شده است.»

او همچنین مدعی شد: «پوتین عصبانی و خشمگین، اما مصمم است، و اصلا توجهی به تعداد تلفات نیروهایش ندارد، او می‌خواهد اوکراین را تصرف کند.»

این در حالیست که روسیه مرگ تنها ۴۹۸ نفر از نیرو‌های خود را تایید کرده است، که از شمارِ تخمین زده شده از سوی ویلیام برنز بسیار کمتراست. همچنین نیرو‌های مسلح اوکراین معتقدند که این آمار نزدیک به ۱۲۰۰۰ نفر است.

ازسوی دیگر، ویلیام برنز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره مذاکرات هسته ای کشورمان مدعی شد که صرف نظر از اینکه مذاکرات هسته‌ای ایران چگونه پیشرفت می‌کند، سایر چالش‌ها از سوی ایران ادامه خواهند داشت.

گفتنی است عملیات نظامی ویژه ارتش روسیه در اوکراین از پنجم اسفندماه آغاز شده و وارد روز سیزدهم خود شد. این عملیات پس از افزایش تنش‌های مسکو و کی‌یف و با هدف دور کردن تهدیدات ناتو و غرب از مرز‌های این کشور انجام شده است.

روابط مسکو و کی‌یف پس از الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه رو به وخامت گذاشت و در این بین کشورهای عضو پیمان ناتو و آمریکا با دادن وعده‌هایی به اوکراین مبنی بر عضویت این کشور در ناتو و مداخلاتشان، باعث افزایش تنش وشعله‌ور شدن آتش درگیری‌ها شدند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار