وزیر دادگستری: نظارت تعزیرات باید در راستای حمایت از تولید سالم باشد پیش‌بینی هوای تهران طی ۵ روز آینده اعلام زمان ثبت نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ شهادت یک مرزبان در سیستان و بلوچستان + عکس کیفیت هوای تهران قابل قبول شد وام‌های آموزش و پرورش که دانشجومعلمان هم می‌توانند دریافت کنند ایران در آستانه پاییز خشک‌تر؛ هشدار درباره تداوم بحران آب اخراج کادر خاطی مدرسه پرند در پی انتشار فیلم تنبیه بدنی دانش‌آموز / ویدیوی ناراحت کننده از تنبیه این دانش آموز را ببینید ورود دستگاه قضا به تنبیه بدنی دانش‌آموز قزوینی/ تشکیل پرونده در پی شکایت والدین ثبت‌نام آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه سال ۱۴۰۴ هشدار به ورودی‌های جدید فرهنگیان مشهد فردا ۲۴ مهر تعطیل شد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۲۳ تا ۲۶ مهر ماه در برخی از جاده‌های کشور خبر خوش برای فرهنگیان / تسویه پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته تا پایان سال از هوش مصنوعی برای این ۵ کار استفاده نکنید! واکنش وزیر به ضرب و جرح دانش‌آموز قزوینی

اخذ عوارض زوج و فرد قانونی بود

محسن پورسید آقایی، درباره آخرین جزئیات اخذ عوارض زوج و فرد در سال گذشته که سبب اختلاف با پلیس راهور شده بود، اظهارداشت: دعوایی با پلیس راهور نداشته‌ایم و قرار هم نبوده که عوارض اخذ شده به مردم بازگردانده شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 01
کد خبر: ۱۲۵۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، معاون شهردار تهران با بیان اینکه برنامه‌ای برای بازگرداندن عوارض زوج و فرد اخذ شده در سال گذشته نداریم، گفت: اگر کسی عوارض پرداخت نکرده است آن را بدهکار به مردم شهر می‌دانیم.


محسن پورسید آقایی، درباره آخرین جزئیات اخذ عوارض زوج و فرد در سال گذشته که سبب اختلاف با پلیس راهور شده بود، اظهارداشت: دعوایی با پلیس راهور نداشته‌ایم و قرار هم نبوده که عوارض اخذ شده به مردم بازگردانده شود.

 

وی افزود: شهرداری برنامه‌ای برای بازگرداندن این عوارض به مردم ندارد. اقدامی که ما انجام داده‌ایم دقیقاً منطبق با مصوبه شورا است و بر اساس تبصره قیدشده در مصوبه که به صراحت اعلام شده رانندگانی که در روز مخالف پلاک زوج یا فرد خود وارد محدوده شوند، همچون گذشته باید طرح ترافیک بخرند تا بتوانند وارد محدوده زوج یا فرد در روز مخالف شوند.

 

معاون شهردار تهران خاطرنشان کرد: عوارض در واقع عارضه‌ای است که خودرو برای سایرین ایجاد می‌کند، لذا اگر کسی عوارض پرداخت نکرده است آن را بدهکار به مردم شهر می‌دانیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار