ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند

ترامپ هفده دقیقه دروغ گفت!

سی‌ان‌ان اعلام کرد دونالد ترامپ در مدت هفده دقیقه نطق خودش، به بیان انتقادهای بسیار تند و شدید از مولر مبادرت کرد. او به صورت مکرر و مکرر، سخنانی بیان کرد که درست نبود. برای نمونه ترامپ گفت هیچ مانع تراشی در مسیر عدالت وجود ندارد و هیچ تبانی در کار نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 01
کد خبر: ۱۲۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان نطق رئیس‌جمهور هفتاد و دو ساله آمریکا علیه «رابرت مولر» را هفده دقیقه دروغ مکرر توصیف کرد.

 

سی‌ان‌ان اعلام کرد دونالد ترامپ در مدت هفده دقیقه نطق خودش، به بیان انتقادهای بسیار تند و شدید از مولر مبادرت کرد. او به صورت مکرر و مکرر، سخنانی بیان کرد که درست نبود. برای نمونه ترامپ گفت هیچ مانع تراشی در مسیر عدالت وجود ندارد و هیچ تبانی در کار نیست. اما رابرت مولر گفته است: اگر ما اعتماد داشتیم که رئیس جمهور (ترامپ) جرمی را مرتکب نشده است، چنین مطالبی بیان نمی‌کردیم. کار به جایی رسیده است که ترامپ به صورت شخصی هم مولر را هدف حملات خودش قرار داده و گفته است مولر فردی است که مشکل و درگیری شخصی دارد!

 

گفتنی است رئیس جمهور آمریکا در اولین واکنش خود به اظهارات رابرت مولر، بازرس ویژه تحقیقات درباره مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا در حساب توییتر خود نوشت: هیچ چیز فرقی نکرده، شواهد کافی وجود نداشته و بنابراین در کشور ما یک فرد بی‌گناه است. پرونده بسته شده است. متشکرم.

 

رابرت مولر هفته گذشته از سمت خود در وزارت دادگستری استعفا کرد. مولر گفت: تا زمانی که دونالد ترامپ در منصب ریاست جمهوری است نمی‌توانیم وی را متهم به ارتکاب جرم کنیم. اگر اطمینان حاصل می‌کردیم که رئیس‌جمهور مرتکب جرم نشده است آن را اعلام می‌کردیم.

 

شایان ذکر است، در گزارش نهایی رابرت مولر، بازرس ویژه دادگستری آمریکا آمده شواهدی دال بر تبانی میان ستاد انتخاباتی ترامپ و عوامل روس یافت نشده است. با این حال در این گزارش ۴۰۰ صفحه‌ای، مولر یادآور شد که او نمی‌تواند مشخصا درباره ارتکاب موارد کارشکنی بر سر اجرای عدالت تصمیم گرفته و تصمیم‌گیری در این باره را به کنگره واگذار کرده است. همچنین در گزارش مولر یادآوری شده است که کنگره این اختیار را دارد که تحقیقاتی را در خصوص موضوع «کارشکنی قانونی» صورت دهد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر