رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

خبر خوش اوجی از افزایش چشمگیر درآمدهای نفتی

وزیر نفت با تأکید بر اینکه گشایش‌های بین‌المللی نباید مانعی برای استفاده از ظرفیت داخلی باشد، گفت: در سال ۱۴۰۰، وصول درآمدهای نفت و میعانات، فرآورده‌های نفتی، محصولات پتروشیمی و خالص گاز صادراتی ۲.۵ برابر شده و در موضوع گاز این رقم به ۳.۵ تا ۴ برابر رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۳ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 09
کد خبر: ۱۲۵۵۷۰

به گزارش راهبرد معاصر نشست فصلی، گزارش‌گیری طرح‌های احداث پالایشگاه‌ها و پتروپالایشگاه‌های دارای مجوز قانونی حمایت از توسعه صنایع پایین‌دستی نفت‌خام و میعانات ‌گازی با استفاده از سرمایه‌گذاری مردمی با حضور جواد اوجی، وزیر نفت، هوشنگ فلاحتیان، معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت، جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و مدیران طرح‌ها در محل ساختمان مرکزی وزارت نفت برگزار شد.

اوجی در این نشست ضمن بررسی مورد به مورد پیشرفت پروژه‌های بهینه‌سازی پالایشی و پتروپالایشی و دلایل تأخیر بعضی از این پروژه‌ها، راهکارهایی برای حل مسائل ارائه کرد.

امکان ارائه تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی

وی از اعلام خبرهای خوب برای تسهیل اجرای طرح‌های پالایشی و پتروپالایشی در آینده نزدیک خبر داد و افزود: در همین زمینه با رایزنی‌هایی که با هیات دولت داشتیم، امکان ارائه تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی فراهم شده است.

 

 

وزیر نفت به تأکید مقام معظم رهبری درباره ظرفیت پالایشی کشور، همچنین پافشاری و پیگیری دولت، مجلس و صندوق توسعه ملی برای تسهیل سرمایه‌گذاری در این حوزه اشاره و تصریح کرد: برای پیشبرد طرح‌های پالایشی و پتروپالاشی وزارت نفت از هیچ کمکی دریغ نمی‌کند.

وصول درآمدهای نفتی و گازی ۲.۵ برابر شد

اوجی به افزایش چشمگیر درآمدهای کشور از بخش نفت اشاره کرد و  افزود: در سال ۱۴۰۰، وصول درآمدهای نفت و میعانات، فرآورده‌های نفتی، محصولات پتروشیمی و خالص گاز صادراتی ۲.۵ برابر شده و در موضوع گاز این رقم به ۳.۵ تا ۴ برابر رسیده است.

 

 

وی این توفیق‌ها را مایه پیشرفت در مواضع سیاسی کشور خواند و اظهار کرد: افزایش وصول درآمدها دست مذاکره‌کنندگان را در وین باز گذاشته است.

وزیر نفت از احتمال وقوع توافق در مذاکرات وین یاد کرد و  ادامه داد: این موضوع می‌تواند گشایش‌هایی را برای کشور به‌همراه داشته باشد، اما با توجه به شرایط بین‌المللی که همه شاهد آن هستیم، مشخص نیست گشایش‌ها چقدر تداوم داشته باشد و بر همین اساس باید از فرصت پیش‌آمده نهایت بهره را ببریم.

اوجی با بیان اینکه شرایط استفاده از گشایش‌های بین‌المللی نباید جایگزین فرصت‌های داخلی شود، تصریح کرد: الحمدالله ظرفیت‌های داخلی خوبی در این سال‌ها فراهم شده است و نباید این فرصت‌ها قربانی گشایش‌های بین‌المللی شود.

وی با بیان اینکه وزارت نفت در قبال امتیازهایی که برای تسهیل توسعه طرح‌های پالایشی و پتروپالایشی از هیات دولت دریافت کرده، برنامه هایی را ارائه داده است، افزود: مجریان این طرح‌ها باید برای به‌ نتیجه رسیدن هرچه سریع‌تر طرح‌ها تلاش کنند و در صورت تطابق نداشتن پیشرفت طرح‌ها با برنامه‌های ارائه‌شده، امکان سلب امتیازات، تسهیلات و معافیت‌هایی که برای آنها در نظر گرفته شده، وجود دارد.

وزیر نفت به بعضی از طرح‌هایی که پیشرفت ماهانه زیر ۴ درصد داشته، اشاره کرد و گفت: پیشرفت زیر ۴ درصد در ماه صرفه اقتصادی مدنظر را ندارد و مدیران این طرح‌ها باید در نظر داشته باشند که در سلب امتیازهای در نظر گرفته‌شده، در صورت تأخیر در اجرای طرح‌ها، تمایزی برای شرکت‌ها قائل نمی‌شویم.

اوجی از شرکت‌های پالایشی و پتروپالایشی خواست چالش‌های خود در اجرای کیفی‌سازی پالایشگاه‌ها را که دغدغه آیت الله ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری ایران نیز هست، مطرح کنند و وزارت نفت برای حل این چالش‌ها نهایت همکاری را با شرکت‌ها خواهد داشت.

ارسال نظر