نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

ماجرای درگیری میان مرزبانان ایرانی و طالبان در ولایت نیمروز چه بود؟

ماجرای درگیری میان مرزبانان ایرانی و طالبان در ولایت نیمروز چه بود؟ یک مقام دولتی در ولایت نیمروز در گفت‌وگویی جزییاتی از درگیری اخیر نیروهای مرزی ایران و طالبان ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 10
کد خبر: ۱۲۵۶۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، عصر روز دوشنبه هفته جاری، به گفته منابع مردمی پس از آنکه کشاورزان در شهرستان کنگ ولایت نیمروز قصد داشتند تا یکی از کانال‌های سد کمال خان را پاکسازی کنند از سوی نیرو‌های مرزبانی ایران متوقف شده‌اند که این کار سبب شد تا مرزبانان ایرانی و طالبان با یک دیگر درگیر شوند.

 

«حبیب الله الهام» رئیس اداره اطلاعات و فرهنگ ولایت نیمروز در گفت‌گو با خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس گفت: روز دوشنبه یک درگیری سطحی میان نیرو‌های مرزبانی ایران و طالبان در منطقه سیخ سر شهرستان کنگ این ولایت صورت گرفت که در نتیجه یک سوءتفاهم به‌وجود آمد و با پادرمیانی مسؤولان محلی دو طرف مرز رفع شد.


از سوی دیگر منابع محلی و برخی از کشاورزان در نیمروز می‌گویند هنگامی که کشاورزان قصد داشتند تا در منطقه سیخ سر یکی از کانال‌های سد کمال خان را لایه‌روبی کنند با برخورد سربازان ایرانی مواجه شده‌اند و اجازه کار به آن‌ها داده نشده است.

 

این در حالی است که برخی منابع مدعی شده‌اند در درگیری میان مرزبانان ایرانی و نیرو‌های طالبان، ۲ سرباز ایرانی کشته شده‌اند.

 

در همین حال روز گذشته مولوی محمد یعقوب مجاهد وزیر دفاع طالبان پس از گذشت ۲ روز از درگیری میان مرزبانان ایرانی و طالبان همراه با یک هیئت نظامی وارد نیمروز شد و گفته دفتر مطبوعاتی پلیس در این ولایت، هدف از سفر وزیردفاع افغانستان تنها بررسی مناطق مرزی و وضعیت امنیتی عنوان شده است.

 

تلویزیون ملی افغانستان در این باره گزارش داد که ملا یعقوب در این سفر از مرز افغانستان و ایران بازدید و با منسوبین محلی این ولایت دیدار کرده است.

گفتنی است از آغاز حکومت طالبان در افغانستان تاکنون این دومین درگیری میان مرزبانان ایرانی و طالبان در ولایت نیمروز است.
منبع:/فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار