وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد

تعطیلی مدارس قصر شیرین و گیلانغرب امروز شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۰

فرماندار قصرشیرین گفت: فعالیت مدارس این شهرستان در سطح شهر و روستا در تمام مقاطع تحصیلی امروز شنبه ۲۱ اسفند به دلیل گرد و غبار شدید و شرایط جوی و آلودگی هوا تعطیل شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 12
کد خبر: ۱۲۵۷۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، «مرادعلی تاتار» روز شنبه افزود: تعطیلی مدارس با توجه به کاهش شدید دید افقی و خطر آن برای سلامت دانش آموزان اعلام شده است.

وی اظهار داشت: وضعیت کرونایی این شهرستان زرد است که در چنین حالتی فعالیت مدارس با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی حضوری خواهد بود، اما امروز با توجه به وضعیت بحران گرد و غبار منطقه این تصمیم بنا به اعلام ستاد مدیریت بحران استانداری و با توجه به پایداری شرایط آلودگی هوا اتخاذ شده است.

تعطیلی مدارس گیلانغرب براثر شدت گرد و خاک

سرپرست فرمانداری گیلانغرب نیز در این ارتباط گفت: گرد و خاک شدید مدارس شهرستان گیلانغرب را امروز تعطیل کرد.

به گفته «حشمت رضایی» وجود گردوخاک شدید در سطح منطقه از شب گذشته شروع شده و همچنان ادامه دارد و هوای شهرستان را در وضعیت بحرانی و شرایط خطرناک قرار داده است.

وی اظهار داشت: به منظور حفظ سلامت دانش آموزان فعالیت آموزش حضوری تمام مدارس شهرستان گیلانغرب در ۲ نوبت امروز شنبه ۲۱ اسفند تعطیل است.

رضایی افزود: دید افقی هم اکنون در شهرستان گیلانغرب به حدود ۵۰۰ متر رسیده که ۱۰ برابر بیشتر از شرایط استاندارد است.

دید افقی ناشی از غبار در قصرشیرین به ۱۰۰ متر کاهش یافت

رییس اداره هواشناسی قصرشیرین با اشاره به ورود سامانه ناپایدار از بامداد امروز به آسمان این شهرستان مرزی، گفت: میزان دید افقی هم اکنون در این منطقه به میزان ۱۰۰متر کاهش یافته است.

«امیرپرویز نجفی» روز شنبه افزود: اکنون میزان دید افقی در این شهرستان ۹ هزار و ۹۰۰ متر از حد استاندارد یک هوای سالم (۱۰ هزار متر) کمتر است.

وی اظهار داشت: دمای فعلی هوای قصرشیرین ۱۱درجه سانتیگراد بالای صفر و رطوبت نسبی موجود در هوا ۵۶ درصد است.

رییس اداره هواشناسی قصرشیرین در ادامه گفت: این سامانه ناپایدار طبق پیش بینی‌های سازمان هواشناسی تا اواخر وقت فردا شنبه بر جو منطقه حاکم است و در این مدت شاهد وزش باد و احتمال گرد و غبار خواهیم بود.

رییس اداره هواشناسی قصرشیرین گفت: از ابتدای امسال در مجموع این شهرستان ۷۳ روز غبارآلود بود که روز‌های غبارآلود در فروردین هشت روز، اردیبهشت هشت روز، خرداد سه روز، تیر یک روز، مرداد چهار روز، شهریور هفت روز، مهر چهار، آبان چهار، آذر ۱۰ و دی چهار روز، بهمن ماه ۱۱ روز و اسفند ماه ۹ روز بوده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار