دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

اعلام 81 نفر در عربستان سعودی

عربستان اعلام کرد این افراد که حکم آنها اعدام شده به دنبال ناامن کردن و ایجاد فتنه انگیزی و آشوب و هرج و مرج در کشور بودند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 12
کد خبر: ۱۲۵۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر وزارت کشور عربستان سعودی اعلام کرد که ده ها نفر را که به تعبیر آن دارای افکار، خط مشی و عقاید انحرافی بوده‌اند، اعدام کرده است.

در بیانیه وزارت کشور عربستان سعودی آمده است: این افراد به ریختن خون بی گناهان، تجاوز به مقدسات شناخته شده دین، هدف قرار دادن عبادتگاه‌ها و تعدادی از مقرهای دولتی و اماکن حیاتی که اقتصاد کشور بر آن استوار است، زیر نظر گرفتن تعدادی از مقامات و اتباع خارجی و هدف گرفتن آنها، زیر نظر گرفتن نیروهای امنیتی و قتل آنها و مثله کردن اجساد برخی از آنها، کاشتن مین، ارتکاب جرایمی نظیر ربودن، شکنجه، تجاوز به عنف، سرقت مسلحانه، قاچاق سلاح و مهمات به داخل عربستان محکوم بودند.

بر اساس این بیانیه، این افراد که حکم آنها اعدام شده به دنبال ناامن کردن و ایجاد فتنه انگیزی و آشوب و هرج و مرج در کشور بودند و یا به مناطق درگیری در خارج از کشور رفته بودند و یا نقشه‌های داعش و القاعده را پیاده کرده بودند .

وزارت کشور عربستان سعودی همچنین مدعی شد که برخی از این افراد با جنبش الحوثی و گروه‌هایی ضد سعودی در ارتباط بودند و با آنها همکاری اطلاعاتی داشتند.

در ادامه بیانیه وزارت کشور عربستان اسامی این افرادی که حکم اعدامشان به تازگی اجرا شده و جرم‌های منتسب به آنها آمده است.

اسامی هفت تبعه یمنی و یک تبعه سوری در جمع ۸۱ نفری است که عربستان سعودی از اعدام آنها خبر داده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده