حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

کمک 200 میلیون دلاری جدید آمریکا به اوکراین

به گفته یک مقام کاخ سفید بایدن با کمک 200 میلیون دلاری جدید آمریکا به اوکراین موافقت کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 12
کد خبر: ۱۲۵۸۹۷

به گزارش راهبرد معاصر یک مقام دولت آمریکا شامگاه شنبه به وقت تهران از موافقت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا با ارسال کمک جدید مالی به اوکراین در بحبوحه درگیری این کشور با روسیه خبر داد.

 به گزارش منابع خبری،  یک مقام کاخ سفید که به نام وی اشاره‌ای نشده است به شبکه خبری «فاکس نیوز» گفت: «بایدن اجازه ۲۰۰ میلیون دلار کمک امنیتی جدید به اوکراین را داده است. اینک کل کمک‌های امنیتی ما به اوکراین از سال گذشته تاکنون به ۱.۲ میلیارد دلار می‌رسد.»

بر اساس این گزارش، سران کنگره امریکا در روزهای اخیر به توافق  برای کمک ۱۳.۶ میلیارد دلاری به اوکراین و متحدان اروپایی دست یافتند. رئیس‌ جمهور آمریکا، ابتدا تقاضای کمک ۱۰ میلیارد دلاری  به اوکراین کرده بود، اما با  حمایت دو حزب دموکرات و جمهوریخواه  این رقم را به ۱۳.۶ میلیارد دلار رساند.

بایدن تحریم‌های گسترده‌ای را علیه روسیه اعمال کرده و بخش تجاری و انرژی این کشور را هدف گرفته است.

روسیه درپی تداوم اقدامات دولت کی‌یف علیه ساکنین نواحی روس‌زبان شرق اوکراین و همچنین پاسخ منفی غربی‌ها به پیشنهادات ضمانت امنیتی روسیه به این کشورها، استقلال دو جمهوری خودخوانده دونتسک و لوهانسک را به رسمیت شناخته و در حمایت از آن‌ها «عملیات ویژه‌ای» را در اوکراین آغاز کرد که تا کنون ادامه دارد.

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه روز شنبه گفت، در صورت آماده بودن آمریکا، مذاکرات امنیتی می‌توانند ادامه پیدا کنند.

ریابکوف با اشاره به میسر بودن تداوم گفت‌وگوها با آمریکا گفت، مسکو همچنین برای بحث درباره معاهده «نیو استارت» نیز آمادگی دارد. وی با این حال متذکر شد، شرایط این گفت‌وگوها نسبت به قبل تفاوت زیادی دارند و «چشم‌انداز امنیتی کاملا تغییر کرده و اوضاع به‌شدت متفاوت است».

این دیپلمات روس در ادامه گفت، روسیه در زمینه ثبات راهبردی هیچ امتیازی به آمریکا نخواهد داد و به واشنگتن درباره برداشتن هرگونه گام سهل‌انگارانه در منطقه هشدار داد.

ریابکوف در ادامه بیان داشت، در حال حاضر آمریکا علیه روسیه جنگ تجاری به راه انداخته است و تصمیم «غیرقانونی» غربی‌ها برای بستن حریم هوایی خود بر روی هواپیماهای روسی را محکوم کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار