چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

سالیوان: آمریکا تا به امروز موضع اتمی خود را تغییر نداده است

سالیوان: آمریکا تا به امروز موضع اتمی خود را تغییر نداده است مشاور امنیت ملی آمریکا تا امروز آمریکا موضع اتمی خود را تغییر نداده است، اما ما تحولات را به صورت مداوم بررسی می‌کنیم زیرا یک اولویت بسیار مهم برای رئیس جمهور آمریکا است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 13
کد خبر: ۱۲۶۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر جیک سالیوان مشاور امنیت ملی آمریکا روز یکشنبه اعلام کرد، آمریکا نگران تشدید اتمی از سوی روسیه است اما تاکنون موضع اتمی خود را تغییر نداده است. سالیوان در مصاحبه با شبکه "سی ان ان" گفت: ما از نزدیک در حال نظارت بر تشدید هسته‌ای از سوی روسیه هستیم اما افزایش تنش‌ها با یک قدرت اتمی بسیار جدی است و مناقشه‌ای متفاوت با آنچه مردم آمریکا شاهد آن بوده‌اند می‌باشد.

سالیوان افزود: همانطور که ما به ارائه کمک‌ها به اوکراین ادامه می‌دهیم، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا این مسئولیت را بسیار جدی گرفته است. تا امروز، آمریکا موضع اتمی خود را تغییر نداده است، اما ما تحولات را به صورت مداوم بررسی می‌کنیم زیرا یک اولویت بسیار مهم برای رئیس جمهور آمریکا است.

سالیوان همچنین حمله موشکی روسیه به یک پایگاه نظامی اوکراین در نزدیکی مرز لهستان را نشانی از "نارضایتی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه از عدم پیشرفت نیروهای آن برای تسخیر شهرهای بزرگ اوکراین از جمله کی‌یف" دانست و خاطر نشان کرد "روسیه در حال گسترش اهداف خود است و سعی می‌کند به همه نقاط اوکراین صدمه برساند. "

حمله موشکی روز یکشنبه روسیه به یک تاسیسات بزرگ نظامی در نزدیکی مرز لهستان ۳۵ کشته و ۱۳۴ زخمی برجای گذاشت. این پایگاه نظامی محل تمرین‌های مشترک نظامی با ناتو بوده است.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، این حمله به دنبال تهدید روسیه برای هدف قرار دادن یک محموله بزرگ سلاح‌های خارجی برای کمک به نیروهای اوکراینی به وقوع پیوسته است.

لهستان مسیر اصلی انتقال کمک‌های نظامی غرب به اوکراین است.

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه ماه گذشته توانایی بازدارنده اتمی این کشور را در بالاترین سطح هشدار قرار داد.

وی دوشنبه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (۲ اسفندماه ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو اعلام کرد که کشورش استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانتسک را به رسمیت شناخته و در کاخ کرملین قراردادهای همکاری و دوستی را با سران این جمهوری‌ها امضا کرد.

پوتین بامداد پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ماه) نیز در یک سخنرانی در تلویزیون ملی روسیه، از اقدام نظامی در دونباس خبر داد و از نیروهای اوکراینی خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند و به خانه‌های خود بروند.

همزمان با ادامه جنگ در اوکراین، واکنش‌های جهانی به این رویداد همچنان ادامه دارد و فشارهای دیپلماتیک و تهدیدها و تحریم‌های بین المللی علیه روسیه در حال افزایش است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار