چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران

حمایت دولت ونزوئلا از روسیه

حمایت دولت ونزوئلا از روسیه معاون رئیس‌جمهور ونزوئلا پس از دیدار با وزیر خارجه روسیه در ترکیه، حمایت خود را از روسیه تکرار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۷ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 12
کد خبر: ۱۲۵۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر معاون رئیس جمهور ونزوئلا حمایت خود را از روسیه در بحبوبه درگیری نظامی ارتش‌های روسیه و اوکراین اعلام کرد.

به گزارش «خبرگزاری فرانسه»، «دلسی رودریگز» معاون رئیس‌جمهور ونزوئلا روز جمعه پس از دیدار با وزیر خارجه روسیه در ترکیه، حمایت خود را از روسیه تکرار کرد. دیدار دلسی رودریگز و «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه، چند روز پس از سفر غیرمنتظره یک مقام دولت آمریکا برای دیدار با « نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا در کاراکاس انجام شد.

رودریگز پس از این دیدار که در آن «فلیکس پلاسنسیا»، وزیر امور خارجه ونزوئلا و مقام‌های بلندپایه ترکیه نیز حضور داشتند، در توئیتی نوشت: «ما با دوست خوبمان سرگئی لاوروف جلسه ای برگزار کردیم.»

وی با بیان اینکه ما روابط راهبردی دوجانبه را بررسی کردیم، افزود: «ونزوئلا بر اصل برابری حاکمیتی کشورها به عنوان راهی برای حفظ تعادل برای صلح تاکید کرد.»

در حالیکه واشنگتن به شدت از اوکراین برابر روسیه حمایت و فشار جهانی برای تحریم روسیه را رهبری می‌کند، اما ونزوئلا متحد نزدیک روسیه اظهارات متعددی در حمایت از مسکو ارائه کرده است.

روابط ایالات متحده با ونزوئلا سرد بوده و کاخ سفید انتخاب مجدد نیکلاس مادورو در سال ۲۰۱۸ را به رسمیت نمی‌شناسد و مجموعه‌ای از تحریم‌ها از جمله تحریم واردات نفت را اعمال کرده است.

«جنیفر ساکی» سخنگوی کاخ سفید پنجشنبه گذشته گفت، آمریکا مذاکره فعالی با ونزوئلا درباره واردات نفت از این کشور ندارد. این مقام آمریکایی با اشاره به اینکه مذاکره‌ای برای واردات نفت از ونزوئلا در پی توقف واردات نفت از روسیه وجود ندارد گفت، آزادی دو زندانی آمریکایی در این کشور ارتباطی به رفع تحریم‌ها و خرید نفت از ونزوئلا ندارد.

او همچنین مدعی شد، حتی در صورتی که روسیه از تسلیحات نامتعارف در اوکراین استفاده کند، آمریکا به این کشور نیرو اعزام نمی‌کند اما استفاده احتمالی روسیه از تسلیحات شیمیایی «عواقب سنگینی» در پی خواهد داشت.

اظهارات ساکی درحالی مطرح شد که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه اظهار داشت، آمریکا از ایران و ونزوئلا می‌خواهد که در ازای رفع تحریم‌ها، روسیه را از بازار انرژی خارج کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار