به گزارش راهبرد معاصر ، سیدعلی ادیانی گفت: «وزارت آموزش و پرورش با دو مساله جدی روبهرو است: اول نوع نگاهی است که تصمیمسازان و تصمیمگیران در بخش کلان ملی نسبت به آموزش و پرورش بیان میکنند که در حوزه نظر و بیان و بینش عالیترین واژگان را تقدیم مجموعه وزارت آموزش و پرورش میکنند، اما آموزش و پرورش در حوزه عمل با مضایقی روبهرو است. نکته دوم اینکه ما در خود وزارت آموزش و پرورش در بعد انقلاب و حتی قبل از انقلاب، به طور جدی به امالمسائل آموزش و پرورش توجه نکردهایم.»
او ادامه داد: «اقتصاد آموزش و پرورش به این معنا نیست که همه چیز پول است، اصلا من چنین اعتقادی ندارم بلکه عنصر معلم در تربیت نسل جدید و تقویت زیرساختهای نرمافزاری کشور بسیار مؤثر و اثرگذار است. آموزش و پرورش خوراک و زمینه بسیار قوی و غنی را برای آموزش عالی آماده میکند، اما تصمیمگیران چه دولت و چه مجلس کمتر به این سمت و سو رفتند.»
نایبرئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: «خوشبختانه در مجلس دهم طرحی را برای پشتیبانی مالی از وزارت آموزش و پرورش امضا کردیم. در این طرح که شاکله اصلی آن تقویت اقتصاد آموزش و پرورش در کشور، استان تا سطح منطقه است بندها و احکام فوقالعاده خوبی آمده است و خوشبختانه مورد تایید بسیاری از نمایندگان است.»
ادیانی به جزئیات این طرح اشاره کرد و گفت: «در این طرح مشخص شده است تا درصدی از درآمد شرکتهای دولتی کشور به آموزش و پرورش اختصاص داده شود و پیشبینی شده است بانک فرهنگیان شکل بگیرد و شامل موارد متعدد دیگری هم میشود. اکنون طرح پشتیبانی مالی از آموزش و پرورش هم در کمیسیون برنامه و بودجه و به موازات آن در کمیسیون آموزش و تحقیقات در حال بررسی و چکشکاری این طرح است.»
نماینده قائمشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: «به اعتقاد من این طرح بخش قابل اعتنایی از نقیصههای موجود را از بین خواهد برد و رفع خواهد کرد.»
منبع:پانا