واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

اصابت موشک اوکراینی به دونتسک ۴۳ کشته و زخمی برجای گذاشت

اصابت یک موشک اوکراینی به منطقه جدایی‌طلب شرق این کشور ۴۳ کشته و زخمی برجای گذاشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 14
کد خبر: ۱۲۶۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، در پی تداوم درگیری‌ها در اوکراین، امروز دوشنبه اصابت یک موشک «توشکا-یو» اوکراینی به جمهوری خودخوانده «دونتسک» ۲۰ کشته و ۲۳ زخمی برجای گذاشت.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، مقامات دفاعی جمهوری خودخوانده خلق دونتسک واقع در منطقه دونباش در شرق اوکراین اعلام کرد این موشک توشکای متعلق به نظامیان دولتی اوکراین جان ۲۰ نفر را گرفته است.

«دنیس پوشیلین» رئیس منطقه خودمختار دونتسک با حضور در محل اصابت موشک اعلام کرد یک کودک در میان قربانیان این حادثه دیده می‌شود و آن را «اقدام تروریستی» توصیف کرد.

این مقام ارشد نواحی خودمختار شرق اوکراین گفت، موشک توشکای شلیک شده حاوی مهمات جنگی خوشه‌ای بوده و موج انفجار آن تا پانصد متری ساختمان محل استقرار دولت رسید.

از سوی دیگر وزارت بهداشت این جمهوری خودمختار در بیانیه‌ای اعلام کرد شمار مجروحین این حادثه به ۲۳ نفر افزایش یافته است.

اصابت این موشک به نواحی شهری دونتسک در حالی صورت گرفته است که دور چهارم مذاکرات روسیه و اوکراین بر سر درگیری‌های جاری قرار است برگزار شود.

پیش‌تر نیز جدایی‌طلبان دونتسک اعلام کرده‌اند در پی حملات خمپاره‌ای روز گذشته اوکراین به مناطق این جمهوری، ۴ نفر زخمی شدند و ۲۲ خانه تخریب شد.

صبح امروز واحد خدمات اضطراری اوکراین نیز اعلام دست‌کم دو نفر در بمباران ساختمان آپارتمانی در «کی‌یف» پایتخت اوکراین از سوی روسیه کشته شدند و ۱۲ نفر دیگر زخمی شدند.

«دیمیتری کولبا» وزیر خارجه اوکراین امروز خطاب به غربی‌ها گفت: «خواهان آن هستیم با تمام سلاح‌های ضروری از ما حمایت کنیم و تحریم‌های بیشتری علیه روسیه وضع کنید»/فارس

ارسال نظر