بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد

رهبر کاتولیک های جهان:حمله به اوکراین متوقف شود

پاپ فرانسیس درپیام محکومیت خود در رابطه با جنگ اوکراین نوشت:تجاوز مسلحانه غیرقابل قبول در این کشور باید متوقف شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 13
کد خبر: ۱۲۶۰۵۶

به گزارش راهبرد معاصر فرانسیس که برای هزاران نفر از هواداران خود سخن می گفت، تاکید کرد که بمباران بیمارستان ها و دیگر اهداف غیرنظامی، بی رحمانه است و هیچ دلیل راهبردی معتبری ندارد.

وی افزود: به نام خدا از شما می خواهم این قتل عام را متوقف کنید. وی هشدار داد که شهرهای اوکراین در معرض خطر تبدیل شدن به گورستان هستند.

فرانسیس چندی پیش نیز خطاب به طرف‌های درگیر جنگ در اوکراین گفت: با قلبی شکسته به دلیل وقایع جاری، بار دیگر تکرار می‌کنم سلاح‌هایتان را زمین بگذارید. خدا با صلح‌طلبان است؛ نه آنان که به خشونت متوسل می‌شوند.  

رهبر کاتولیک‌های جهان روز دوم مارس (۱۱ اسفند) را روز روزه برای صلح نامید و از همه خواست برای استقرار صلح به دعا و روزه متوسل شوند.

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه دوشنبه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (۲ اسفندماه ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو اعلام کرد که کشورش استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانتسک را به رسمیت می‌شناسد و در کاخ کرملین قراردادهای همکاری و دوستی را با سران این جمهوری‌ها امضا کرد.

پوتین بامداد پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ماه) نیز در یک سخنرانی در تلویزیون ملی روسیه، از اقدام نظامی در دونباس خبر داد و از نیروهای اوکراینی خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند و به خانه‌های خود بروند.

همزمان با ادامه جنگ در اوکراین، واکنش‌های جهانی به این رویداد همچنان ادامه دارد و فشارهای دیپلماتیک و تهدیدها و تحریم‌های بین المللی علیه روسیه در حال افزایش است.

اوکراین ۴۴ میلیون و ۱۳۰ هزار نفر جمعیت دارد و از سمت شرق با روسیه، شمال با بلاروس، غرب با لهستان، اسلواکی و مجارستان، جنوب با رومانی و مولداوی همسایه است. همچنین دریای آزوف و دریای سیاه نیز در جنوب این کشور واقع شده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار