پرتغال، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت مذاکرات ایران و اروپا در نیویورک برگزار می‌شود وزیر خارجه آمریکا در تماس با همتای سعودی: به امنیت کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس پایبند هستیم الجولانی: باید روابط آمریکا و سوریه را به نحو خوب و مستقیم برقرار کنیم عراقچی راهی نیویورک شد اعلام زمان برگزاری اولین انتخابات پسااسد در سوریه تحت حکومت جولانی فرودگاه‌های اروپا فلج شدند شهادت ۵ شهروند لبنانی در حمله پهپادی اسرائیل  انگلیس، کانادا و استرالیا دولت فلسطین را به‌رسمیت شناختند پزشکیان در گفت‌و‌گو با CCTV: اگر کشور‌های حامی چندجانبه‌گرایی متحد نباشند، بانیان یک‌جانبه‌گرایی بر آنها غلبه خواهند کرد رسانه اسرائیلی: تل آویو علاقه‌ای به عادی سازی روابط با عربستان ندارد معاون وزارت امور خارجه: تحریم‌های شورای امنیت بسیار کوچک‌تر از تحریم‌های آمریکاست ویتکاف و وزیر خارجه قطر در نیویورک دیدار می‌کنند ورود کاروان نظامی آمریکا به پایگاه «قسرک» سوریه ترامپ ونزوئلا را تهدید کرد

جزئیات سفر «آبه» به تهران

یک رسانه ژاپنی روز یکشنبه به نقل از منابع آگاه گزارش داده است که «آبه شینزو» نخست‌وزیر ژاپن قصد دارد در سفر احتمالی‌اش به تهران، با رهبر معظم انقلاب هم دیدار کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 02
کد خبر: ۱۲۶۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، یک رسانه ژاپنی به نقل از منابع مطلع نوشته است که سفر نخست‌وزیر این کشور بین روزهای ۲۲ تا ۲۴ خرداد انجام می‌شود و این مقام ژاپنی قصد دارد با رهبر انقلاب و رئیس‌جمهور ایران دیدار کند.


یک رسانه ژاپنی روز یکشنبه به نقل از منابع آگاه گزارش داده است که «آبه شینزو» نخست‌وزیر ژاپن قصد دارد در سفر احتمالی‌اش به تهران، با رهبر معظم انقلاب هم دیدار کند.

 

بر اساس گزارش نشریه «ماینیچی»، یک منبع در دولت ژاپن با اعلام این مطلب، گفته است که سفر آبه به تهران برای روزهای ۱۲ تا ۱۴ ژوئن (۲۲ تا ۲۴ خرداد) برنامه‌ریزی شده است.

 

بر اساس برنامه اولیه، انتظار می‌رود آبه روز ۲۳ خرداد با «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران و روز ۲۴ خرداد با رهبر معظم انقلاب دیدار داشته باشد.

 

آخرین سفر یک نخست‌وزیر ژاپن به تهران به سال ۱۹۷۸ باز می‌گردد. سال گذشته نیز زمزمه‌هایی از احتمال سفر آبه به تهران وجود داشت، اما آنطور که رسانه‌های ژاپنی خبر دادند، خروج آمریکا از توافق هسته‌ای موجب لغو آن سفر شد.

 

سید «عباس موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هفته گذشته در واکنش به گزارش‌های تازه مبنی بر احتمال سفر آبه به تهران، گفت رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر ژاپن را به تهران دعوت کرده و قرار است این سفر در «زمان مناسب» انجام شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار