وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

تعطیلی رستوران‌ها متوقف شد

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران، گفت: در یک بازه میزان زیادی تعطیلی در رستوران ‌ها را شاهد بودیم که رستوران ‌دارها به دلیل شرایط بد اقتصادی تصمیم به تغییر شغل می‌ گرفتند؛ اما خوشبختانه در چند وقت اخیر این روند متوقف شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 15
کد خبر: ۱۲۶۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر سید علی اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران در مورد آخرین وضعیت رستوران ها، گفت: اوضاع کسب و کار رستوران ها خوب نیست و دلیل اصلی آن گرانی مواد اولیه است که رستوران ها را دچار مشکل کرده است. همچنان کرونا روی تقاضای رستوران تاثیر دارد؛ اما وضعیت نسبت به گذشته بهتر شده است.

وی افزود: تقاضا نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 20 تا 30 درصد افزایش یافته اما مشکل اصلی مواد اولیه است چون تقریبا همه مواد غذایی گران شده اند. روغن و زعفران و گوشت افزایش قیمت زیادی داشته است و برنج به حدود 80 تا 90 هزار تومان رسیده است.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران بیان کرد: قیمت غذای تمام شده در رستوران ها به صورت رقابتی تعیین می شود. ممکن است یک رستوران از مواد باکیفیت تر و یک رستوران دیگر از مواد با کیفیت پایین تری استفاده کند. اما در نهایت یک فرمول برای محاسبه وجود دارد که قیمت مواد مصرفی با فاکتور روز به صورت مستند به علاوه هزینه سربار با 20 درصد سود در نهایت باید قیمت غذا را مشخص کند.

وی با اشاره به تغییر شغل بسیاری از رستوران داران گفت: در یک بازه میزان زیادی تعطیلی در رستوران ها را شاهد بودیم که رستوران دارها به دلیل شرایط بد اقتصادی تصمیم به تغییر شغل می گرفتند؛ اما خوشبختانه در چند وقت اخیر این روند متوقف شده و شاهد تعطیلی و باطل کردن جواز رستوران ها نبودیم. میزان زیاد مالیات مانند مالیات با ارزش افزوده یکی از علل این موضوع است.

کلمات کلیدی: رستوران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار