تعطیلی رستوران‌ها متوقف شد-راهبرد معاصر
سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد آخرین قیمت ارز توافقی نیما/ دلار حواله ۶۲هزار و ۷۳۲ تومان شد

تعطیلی رستوران‌ها متوقف شد

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران، گفت: در یک بازه میزان زیادی تعطیلی در رستوران ‌ها را شاهد بودیم که رستوران ‌دارها به دلیل شرایط بد اقتصادی تصمیم به تغییر شغل می‌ گرفتند؛ اما خوشبختانه در چند وقت اخیر این روند متوقف شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 15
کد خبر: ۱۲۶۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر سید علی اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران در مورد آخرین وضعیت رستوران ها، گفت: اوضاع کسب و کار رستوران ها خوب نیست و دلیل اصلی آن گرانی مواد اولیه است که رستوران ها را دچار مشکل کرده است. همچنان کرونا روی تقاضای رستوران تاثیر دارد؛ اما وضعیت نسبت به گذشته بهتر شده است.

وی افزود: تقاضا نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 20 تا 30 درصد افزایش یافته اما مشکل اصلی مواد اولیه است چون تقریبا همه مواد غذایی گران شده اند. روغن و زعفران و گوشت افزایش قیمت زیادی داشته است و برنج به حدود 80 تا 90 هزار تومان رسیده است.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران بیان کرد: قیمت غذای تمام شده در رستوران ها به صورت رقابتی تعیین می شود. ممکن است یک رستوران از مواد باکیفیت تر و یک رستوران دیگر از مواد با کیفیت پایین تری استفاده کند. اما در نهایت یک فرمول برای محاسبه وجود دارد که قیمت مواد مصرفی با فاکتور روز به صورت مستند به علاوه هزینه سربار با 20 درصد سود در نهایت باید قیمت غذا را مشخص کند.

وی با اشاره به تغییر شغل بسیاری از رستوران داران گفت: در یک بازه میزان زیادی تعطیلی در رستوران ها را شاهد بودیم که رستوران دارها به دلیل شرایط بد اقتصادی تصمیم به تغییر شغل می گرفتند؛ اما خوشبختانه در چند وقت اخیر این روند متوقف شده و شاهد تعطیلی و باطل کردن جواز رستوران ها نبودیم. میزان زیاد مالیات مانند مالیات با ارزش افزوده یکی از علل این موضوع است.

کلمات کلیدی: رستوران
ارسال نظر