رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

تعطیلی رستوران‌ها متوقف شد

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران، گفت: در یک بازه میزان زیادی تعطیلی در رستوران ‌ها را شاهد بودیم که رستوران ‌دارها به دلیل شرایط بد اقتصادی تصمیم به تغییر شغل می‌ گرفتند؛ اما خوشبختانه در چند وقت اخیر این روند متوقف شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 15
کد خبر: ۱۲۶۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر سید علی اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران در مورد آخرین وضعیت رستوران ها، گفت: اوضاع کسب و کار رستوران ها خوب نیست و دلیل اصلی آن گرانی مواد اولیه است که رستوران ها را دچار مشکل کرده است. همچنان کرونا روی تقاضای رستوران تاثیر دارد؛ اما وضعیت نسبت به گذشته بهتر شده است.

وی افزود: تقاضا نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 20 تا 30 درصد افزایش یافته اما مشکل اصلی مواد اولیه است چون تقریبا همه مواد غذایی گران شده اند. روغن و زعفران و گوشت افزایش قیمت زیادی داشته است و برنج به حدود 80 تا 90 هزار تومان رسیده است.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران بیان کرد: قیمت غذای تمام شده در رستوران ها به صورت رقابتی تعیین می شود. ممکن است یک رستوران از مواد باکیفیت تر و یک رستوران دیگر از مواد با کیفیت پایین تری استفاده کند. اما در نهایت یک فرمول برای محاسبه وجود دارد که قیمت مواد مصرفی با فاکتور روز به صورت مستند به علاوه هزینه سربار با 20 درصد سود در نهایت باید قیمت غذا را مشخص کند.

وی با اشاره به تغییر شغل بسیاری از رستوران داران گفت: در یک بازه میزان زیادی تعطیلی در رستوران ها را شاهد بودیم که رستوران دارها به دلیل شرایط بد اقتصادی تصمیم به تغییر شغل می گرفتند؛ اما خوشبختانه در چند وقت اخیر این روند متوقف شده و شاهد تعطیلی و باطل کردن جواز رستوران ها نبودیم. میزان زیاد مالیات مانند مالیات با ارزش افزوده یکی از علل این موضوع است.

کلمات کلیدی: رستوران
ارسال نظر
آخرین اخبار