افزیش ۳۰ درصدی قیمت غذای رستوران ها+ جزئیات-راهبرد معاصر
سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد آخرین قیمت ارز توافقی نیما/ دلار حواله ۶۲هزار و ۷۳۲ تومان شد

افزیش ۳۰ درصدی قیمت غذای رستوران ها+ جزئیات

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران‌ و سلف سرویس تهران گفت: افزایش قیمت در رستوران‌ها بستگی به کیفیت مواد اولیه دارد اما می‌توان گفت افزایش قیمت غذای رستوران‌ها حدود ۳۰ درصد بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۲۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 20
کد خبر: ۹۶۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران در مورد افزایش قیمت غذای رستوران ها اظهار کرد: گرانی مواد غذایی که مواد اولیه رستوران ها هستند دیگر بدون حساب و کتاب شده است. میتوان گفت مواد اولیه رستوران ها 40 تا 50 درصد گران شده، همه اقلام حتی نان افزایش قیمت داشته است.

 

وی افزود: همکاران ما در این موج گرانی مستاصل مانده اند. دیروز تعدادی از رستوران دارها به اتحادیه آمده بودند و معترض بودند؛ اما گرانی اقلام و تورم در اختیار اتحادیه نیست و در این مورد نمیتوانیم کاری انجام دهیم. یکی از رستوران دارها گفت که لاشه گوسفند را کیلویی 150 هزار تومان خریده یعنی گوشت آن برای او حدودا 300 هزار تومان است. وضعیت به شکلی است که از دست همه خارج شده، علاوه بر این حقوق پرسنل و حق بیمه هم افزایش دارد.

 

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران خاطرنشان کرد: در اتحادیه به همکاران خود گفتیم که باید فاکتور روز داشته باشند و هزینه سربار و همچنین 20 درصد سود را به آن اضافه کنند، قیمت نهایی باید از این فرمول به دست بیاید. اگر طبق این دستورالعمل قیمتگذاری شود مورد تایید اتحادیه است. افزایش قیمت در رستوران ها بستگی به کیفیت مواد اولیه دارد اما میتوان گفت افزایش قیمت غذای رستوران ها حدود 30 درصد بوده است.

 

وی در پاسخ به سوالی در مورد تغییرات تقاضا گفت: شیوع موج جدید کرونا موسوم به دلتا باعث شده بسیاری از رستورانها تعطیل باشند، علاوه بر این افزایش قیمتها هم مزید بر علت شده تا با کاهش تقاضا مواجه باشیم، میتوان گفت تقاضا دوباره 50 درصد کاهش یافته است./تسنیم

ارسال نظر