جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

افزیش ۳۰ درصدی قیمت غذای رستوران ها+ جزئیات

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران‌ و سلف سرویس تهران گفت: افزایش قیمت در رستوران‌ها بستگی به کیفیت مواد اولیه دارد اما می‌توان گفت افزایش قیمت غذای رستوران‌ها حدود ۳۰ درصد بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۲۹ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 20
کد خبر: ۹۶۰۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی اصغر میرابراهیمی، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران در مورد افزایش قیمت غذای رستوران ها اظهار کرد: گرانی مواد غذایی که مواد اولیه رستوران ها هستند دیگر بدون حساب و کتاب شده است. میتوان گفت مواد اولیه رستوران ها 40 تا 50 درصد گران شده، همه اقلام حتی نان افزایش قیمت داشته است.

 

وی افزود: همکاران ما در این موج گرانی مستاصل مانده اند. دیروز تعدادی از رستوران دارها به اتحادیه آمده بودند و معترض بودند؛ اما گرانی اقلام و تورم در اختیار اتحادیه نیست و در این مورد نمیتوانیم کاری انجام دهیم. یکی از رستوران دارها گفت که لاشه گوسفند را کیلویی 150 هزار تومان خریده یعنی گوشت آن برای او حدودا 300 هزار تومان است. وضعیت به شکلی است که از دست همه خارج شده، علاوه بر این حقوق پرسنل و حق بیمه هم افزایش دارد.

 

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس تهران خاطرنشان کرد: در اتحادیه به همکاران خود گفتیم که باید فاکتور روز داشته باشند و هزینه سربار و همچنین 20 درصد سود را به آن اضافه کنند، قیمت نهایی باید از این فرمول به دست بیاید. اگر طبق این دستورالعمل قیمتگذاری شود مورد تایید اتحادیه است. افزایش قیمت در رستوران ها بستگی به کیفیت مواد اولیه دارد اما میتوان گفت افزایش قیمت غذای رستوران ها حدود 30 درصد بوده است.

 

وی در پاسخ به سوالی در مورد تغییرات تقاضا گفت: شیوع موج جدید کرونا موسوم به دلتا باعث شده بسیاری از رستورانها تعطیل باشند، علاوه بر این افزایش قیمتها هم مزید بر علت شده تا با کاهش تقاضا مواجه باشیم، میتوان گفت تقاضا دوباره 50 درصد کاهش یافته است./تسنیم

ارسال نظر