عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

ابهام در ترکیب استقلال برای دربی

ترکیب استقلال برای دربی چند ابهام دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۶ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 16
کد خبر: ۱۲۶۴۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهم‌ترین ابهام ترکیب استقلال، به مدافعان این تیم برمی‌گردد. هنوز معلوم نیست مجیدی تیمش را با سیستم مورد علاقه‌اش یعنی استفاده از سه دفاع به مصاف پرسپولیس خواهد فرستاد یا اینکه تصمیم می‌گیرد با ۴ دفاع در دربی بازی کند. هر کدام از این دو آرایش دفاعی که باشد، معلوم نیست رافائل سیوا در ترکیب اصلی حضور خواهد داشت یا روزبه چشمی.

 

اگر محمد دانشگر شرایط بازی در دربی را داشته باشد – که احتمالش خیلی زیاد است – این احتمال وجود دارد که او در کنار سیلوا و عارف غلامی سه مدافع مرکزی استقلال برای این بازی باشند. البته ممکن است مجیدی به خاطر حساسیت دربی، از روزبه چشمی در ترکیب اصلی تیمش استفاده کند.


غفوری یا حردانی؟ از وقتی که حردانی به استقلال پیوسته او گزینه اصلی مجیدی برای بازی به عنوان مدافع هافبک راست بوده و وریا غفوری به عنوان بازیکن تعویضی وارد میدان شده و البته که با ورودش به میدان، بازیکن تاثیرگذاری نشان داده است. تجربه غفوری به مراتب بیشتر از صالح حردانی جوان است و سابقه گلزنی او در دربی و انگیزه بالای این بازیکن برای بازی با پرسپولیس می‌تواند او را به ترکیب اصلی تیمش برساند. اما شاید مجیدی به مواردی فکر کند که بخواهد با استناد به آن از حردانی در ترکیب اصلی استفاده کند منتهی به نظر می‌رسد شانس کاپیتان استقلال برای بازی جلوی پرسپولیس بیشتر از رقیب جوانش باشد.

 

عزیزبک آمانوف یا نیک‌نفس؟ آمانوف از زمانی که به استقلال پیوسته بازیکن بسیار باکیفیتی نشان داده که به خوبی می‌تواند در بخش هجومی به تیمش کمک کند منتهی او قابلیت‌های دفاعی نیک‌نفس را ندارد و باید دید مجیدی در کنار مهدی‌پور، از کدام از این دو نفر استفاده خواهد کرد./فوتبالی

ارسال نظر
آخرین اخبار