آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

عیدی ویژه برای این گروه از معلمان

حکم استخدامی معلمان حق‌التدریسیِ برخی از استان‌ها صادر شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 16
کد خبر: ۱۲۶۵۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، تعدادی از معلمان حق‌التدریسیِ مرحله سوم که از اوایل اسفند ماه در اعتراض به عدم صدور حکم خود روز‌ها مقابل مجلس و آموزش و پرورش تجمع کرده بودند،  از صدور حکم استخدامیِ معلمانِ برخی از استان‌ها خبر دادند.

به گفته‌ی آن‌ها، حکم استخدامیِ معلمان حق‌التدریسیِ همه‌ی استان‌ها هنوز صادر نشده است و آن‌ها امیدوارند به زودی این اتفاق برای تمام این معلمان بیفتد تا بعد از سال‌ها کار با حقوق پایین وضعیتِ مناسبی پیدا کنند.

برخی از این معلمان البته ابراز نگرانی می‌کنند و می‌گویند: قرار بود بعد از آنکه معلمان حکم خود را دریافت کردند حقوق آن‌ها پیمانی شود، اما در برخی از استان‌ها مسئولان می‌گویند همان حقوق حق‌التدریسی به آن‌ها پرداخت می‌شود.

آن‌ها می‌گویند: وزارت آموزش و پروش گفته تاریخ اجرای حکم باید از اول ماه اسفند باشد، اما برخی از استان‌ها می‌گویند حکم را از هفدهم می‌زند و حقوق را هم به صورت حق‌التدریسی پرداخت می‌کنند.

گفتنی است؛ معلمان حق‌التدریسی براساس مصوبه‌ی «تعیین تکلیف استخدام معلمان حق‌التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی» مصوب سال ۸۸ مجلس و همچنین قانون «الحاق یک ماده به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزش‌یاران نهضت سوادآموزی» مصوب سال ۹۷ می‌توانند بعد از گذراندنِ دوره‌ی آموزشی در دانشگاه فرهنگیان به استخدام وزارت آموزش و پرورش درآیند.

از آنجا که تعداد معلمان حق‌التدریسی زیاد بود و دانشگاه فرهنگیان ظرفیت پذیرش صد هزار نفر را نداشت در نتیجه قرار شد این معلمان به سه قسمت تقسیم شوند و در سه مرحله وارد دانشگاه فرهنگیان شوند و حکم خود را بگیرند. معلمان حق‌التدریسیِ مرحله‌ی سوم معلمانی هستند که بعد از گذراندنِ کلاس‌های آموزشی در موعد مقرر حکم خود را دریافت نکردند و در اعتراض به این وضعیت بار‌ها برای تجمع به تهران آمدند./ایلنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده