تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

لیز تراس: پوتین باید به هر قیمتی متوقف شود

لیز تراس: پوتین باید به هر قیمتی متوقف شود وزیر خارجه انگلیس با لحنی تند گفته عملیات نظامی روسیه باید به هر قیمتی متوقف شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 16
کد خبر: ۱۲۶۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، «لیز تراس» وزیر امور خارجه انگلیس امروز (چهارشنبه) در گفتگو با شبکه «بی بی سی» با لحنی تند تأکید کرد که مذاکره بین روسیه و اوکراین فایده‌ای ندارد و هر اقدامی که می‌توانند برای «توقف پوتین» انجام می‌دهند.

وی با ابراز تردید درباره نتیجه‌بخش بودن مذاکرات بین هیأت‌های روس و اوکراینی برای توقف جنگ در اوکراین گفت: «در حالیکه پوتین همچنان در حال جنگ در اوکراین است، در مورد مذاکرات صلح تردید دارم. او باید آتش‌بس را اجرا کند و نیروهایش را خارج کند تا این مذاکرات صلح جدی گرفته شود».

تراس ادامه داد: «اگر اطمینان نداشته باشیم پوتین در اوکراین شکست می‌خورد، احتمالاً او می‌خواهد فراتر برود. باید به هرقیمتی وی را متوقف کنیم. مهم است که ما ولادیمیر پوتین را متوقف کنیم. او یک تهدید واقعی است که جهان با آن مواجه است».

اوایل این هفته «ساجد جاوید» وزیر بهداشت انگلیس نیز همچون دیگر مقام‌های کشورش روسیه را تهدید کرد و گفت که اگر موشک‌های روسیه در قلمرو ناتو فرود آید، ناتو پاسخ خواهد داد و با این حال ادامه داد که چنین حمله‌ای «بسیار بعید» است.

وی در پاسخ به این سؤال که منظورش از «هر قیمتی» چیست، گفت: ما باید هر آنچه در قدرت داریم برای تحریم رژیم روسیه به کار گیریم. ما هم‌اکنون در حال ارسال تسلیحات ضدهواپیما به اوکراین هستیم، زیرا نمی‌خواهیم این درگیری‌ها بیشتر شود. به همین دلیل باید همین حالا خشن‌تر و سختگیرتر باشیم».

وی به همین دلیل باید با کشور‌های سراسر جهان که با بسیاری از آن‌ها در خصوص بسیاری از موضوعات توافق نداریم، اما موافقیم که ما نمی‌توانیم شاهد تاختن روسیه در حاکمیت و قلمرو یک کشور دیگر باشیم، وارد همکاری شویم.

انگلیس از جمله کشور‌هایی است که همچون شرکای غربی خود از آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین در تاریخ ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ماه) از هر طریقی برای اعمال فشار به روسیه به امید منزوی کردن این کشور تلاش کرده است.

امروز رسانه‌ها گزارش کردند که بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس امروز به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای تامین نفت بیشتر در بازار و افزایش فشار بر روسیه، با مقامات اماراتی و عربستانی دیدار می‌کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار