معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان روسیه موشک استثنایی قاره پیمای جهان را آزمایش کرد

تعلیق روابط تجاری آمریکا با روسیه

مجلس نمایندگان آمریکا با اکثریت آرا به سلب وضعیت تجاری ترجیحی با روسیه رای داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 18
کد خبر: ۱۲۶۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر در ادامه‌ی فشار واشنگتن بر مسکو، مجلس نمایندگان آمریکا با اکثریت آرا به سلب وضعیت تجاری ترجیحی با روسیه رای داد.
این لایحه که با ۴۲۴ رای منفی به تصویب رسید به آمریکا اجازه می‌دهد تعرفه‌های بیشتری بر کالا‌های روسی اعمال کند. تصویب این طرح پس از آن صورت گرفت که بایدن، هفته گذشته اعلام کرد آمریکا و متحدان اروپایی آن گام‌های جدیدی برای منزوی کردن روسیه از سیستم تجارت جهانی برمی دارند. از دیگر اقدامات واشنگتن می‌توان به تحریم نفت و گاز روسیه و ممنوعیت ارائه کمک‌های نظامی و بشردوستانه ۱۳.۶ میلیارد دلاری به این کشور نام برد.

این لایحه برای اجرایی شدن به تایید مجلس سنا نیز احتیاج دارد. سناتور چاک شومر، نماینده دموکرات نیویورک اعلام کرد که تمام تلاش خود را به کار خواهد بست تا این لایحه اجرایی شود.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین دیروز (پنج‌شنبه) از طریق ویدئو کنفرانس در کنگره آمریکا سخنرانی کرد و از قانونگذاران آمریکایی خواست تا برای کمک به کشورش و مجازات روسیه اقدامات بیشتری انجام دهند.

قانونگذاران آمریکایی یک ماه پیش پیشنهاد کردند که وضعیت تجاری روسیه را به حالت تعلیق درآورند و روند اخراج این کشور از سازمان تجارت جهانی را تسریع کنند. با این وجود، کارشناسان معتقدند که اقدام جدید کنگره آمریکا در مقایسه با سایر تحریم‌هایی که قبلاً اعمال شده، تأثیر اقتصادی محدودی بر مسکو خواهد داشت.

لایحه تصویب شده از سوی مجلس نمایندگان آمریکا روابط تجاری عادی با بلاروس را نیز به دلیل نقش این کشور در کمک به روسیه به حالت تعلیق در می‌آورد. تعلیق وضعیت تجاری روسیه تازه‌ترین اقدام آمریکا برای تحت فشار قراردادن مسکو به حساب می‌آید که اقتصاد روسیه را هدف گرفته است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار