محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

شروط ماندن برانکو در پرسپولیس

سرمربی کروات سرخپوشان پایتخت برای ماندن در پرسپولیس با این تیم توافق مشروط کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 02
کد خبر: ۱۲۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر ، برانکو ایوانکووی، سرمربی ۶۵ ساله تیم فوتبال پرسپولگ هجدهم با سرخپوشان به مشکلات مالی برخورد و حدود ۹ ماه حقوقش را دریافت نکرد، سرانجام پرسپولیسی‌ها ۵۰۰ هزار دلار از طلب او را پرداخت کردند تا سرمربی کروات بخشی از مطالباتش را دریافت کند.

 

البته پس از پایان بازی با سپاهان، برخی رسانه‌ها از ناراحتی برانکو به دلیل مشکلات مالی خبر دادند و مدعی شدند که او از مسئولان باشگاه ناراحت است و حتی خبر از حضور او در تراکتورسازی تبریز، چین و عربستان دادند، اما در نشست روز شنبه برانکو با مدیران پرسپولیس، او با مدیران تیم سرخپوش توافق کرد تا در صورت حل شدن مشکلات مالی در این تیم بماند.

 

برانکو حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار دلار از پرسپولیس طلب دارد و در صورتیکه این پول را دریافت کند، مشکلی برای ماندن در این تیم ندارد. از سویی دیگر پرسپولیسی‌ها نیز به مربی کروات خود قول دادند با وجود اینکه مشکلات زیادی را پشت سر می‌گذارند، اما طلب او را به زودی پرداخت کنند تا در این تیم بماند.

 

درحال حاضر برانکو همراه با پرسپولیس در خوزستان است تا در دیدار فینال جام حذفی با داماش بازی کند و سپس بعد از بازگشت به تهران راهی کرواسی خواهد شد تا استراحت کند، اما مدیران سرخپوش برای او بلیت بازگشت به تهران را گرفتند تا پس از چند هفته او به کشور بازگردد و همراه با تیم در تاریخ ۱۵ تیر به کانادا برود.

 

پرسپولیس همراه با برانکو کروات در سال‌های گذشته عملکرد فوق العاده‌ای داشته و قهرمانی در لیگ برتر، جام حذفی، سوپرجام فوتبال ایران، حضور در نیمه لیگ قهرمانان آسیا و نایب قهرمانی در آسیا را در کارنامه دارد و امیدوارست در لیگ نوزدهم به قهرمانی در آسیا دست یابد.

همچنین او لیست بازیکنان مدنظر و آزادش را به مدیران باشگاه داده تا آن‌ها کار مذاکره با بازیکنان مدنظر را انجام دهند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده