علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟ آغاز فروش ارز اربعین ۱۴۰۵؛ مشتریان ۳ بانک فقط حضوری خرید کنند آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ + جدول ثبت نام ارز اربعین ۱۴۰۵ چگونه انجام می‌شود؟ راهنمای دریافت دینار زیارتی + تاریخ ثبت نام

ترخیص ۳۰ میلیون تن کالای اساسی به ارزش ۱۹ میلیارد دلار در سال ۱۴۰۰

ترخیص ۳۰ میلیون تن کالای اساسی به ارزش ۱۹ میلیارد دلار در سال ۱۴۰۰ معاون فنی گمرک ایران از ترخیص حدود ۳۰میلیون تن کالای اساسی به ارزش ۱۹میلیارد دلار در سال ۱۴۰۰ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 19
کد خبر: ۱۲۶۸۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ نخستین گزارش در مورد عملکرد قرارگاه تسهیل تشریفات گمرکی و جلوگیری از ماندگاری کالا که چندی پیش به دستور رئیس کل گمرک ایران تشکیل شد انتشار یافت. طبق گزارش معاون فنی گمرک، قرار گاه مذکور رکورد جدیدی در ترخیص کالاهای اساسی به ثبت رسانده است.

 

فرود عسگری، معاون امور گمرکی گمرک ایران با بیان این مطلب گفت: پرو تاکید رئیس کل گمرک ایران مبنی بر سرعت بخشیدن به ترخیص کالاهای اساسی، جلسات قرارگاه تسهیل تشریفات گمرکی با حضور و مسئولیت اینجانب، معاون حقوقی و نظارت و مدیر کل واردات گمرک ایران و دعوت از مدیران گمرکات ترخیص کننده کالاهای اساسی به طور مستمر تشکیل شده است.

 

وی در خصوص نتایج این جلسات افزود: ارایه آمار و اطلاعات مربوط به تشریفات گمرکی کالاهای اساسی و تبیین مشکلات و مسائل موجود، طی مصوبات درون و برون سازمانی، بخشی از موانع ترخیص بر طرف شده است.

 

عسگری با اشاره به ترخیص 90 درصد از هر محموله کالا های اساسی از گمرک اظهار داشت: برای تعیین تکلیف 10 درصد باقی مانده کالاهای اساسی که منتطر دریافت کد رهگیری هستند، مراتب طی نامه ای به رئیس کل بانک مرکزی اعلام شده است تا نسبت به صدور کد رهگیری از بانک های عامل اقدام لازم صورت گیرد.

 

معاون امور گمرکی گمرک ایران گفت: یکی دیگر از موضوعاتی که در قرارگاه تسهیل درباره آن بحث و تبادل نظر صورت گرفته، بحث مربوط به کامیون ها به خصوص در گمرکات چابهار و امیرآباد بود که مراتب به وزیر مربوط به منظور رفع این مشکل اعلام شده است.

 

عسگری اظهار داشت: از دیگر مسائل مطرح شده در قرارگاه تسهیل تشریفات گمرکی، بحث بازنگری ارزش کالاها و همچنین افزایش تعداد اظهارنامه در مسیر سبز بود که این موارد به دفتر ارزش ارائه شد. همچنین موضوع انتخاب مسیر کالاها در جلسات مطرح شد که بیش از 50 درصد اظهارنامه ها در مسیر سبز قرار گرفته است.

 

وی گفت:برای سرعت بخشیدن به ترخیص کالاهای اساسی مقرر شد این جلسات به طور مستمر در سال 1401 نیز ادامه داشته باشد تا بتوانیم با توان بیشتر نسبت به ترخیص این‌ کالاها اقدام کنیم.

 

عسگری در بخش دیگری از اظهارات خود به تازه ترین گزارش گمرک در مورد واردات کالاهای اساسی اشاره کرد و افزود: در سال 1400 از طریق گمرکات استان سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، خوزستان، گیلان و مازندران تشریفات گمرکی 29 میلیون و 800 هزارتن کالای اساسی به ارزش 18 میلیارد و 990 میلیون دلار انجام و از گمرک ترخیص شده است.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار