اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد

مخبر: در زمان شروع دولت، وضعیت خزانه مناسب نبود

معاون اول رئیس جمهور بر ضرورت اصلاح ساختار بودجه و کاهش وابستگی آن به درآمدهای نفتی تاکید کرد و گفت: درآمدهای حاصل از فروش نفت باید صرف سرمایه گذاری در کشور شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 19
کد خبر: ۱۲۶۸۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ، معاون اول رییس جمهور روز شنبه با حضور در وزارت امور اقتصادی و دارایی، از بخش های مختلف خزانه داری کل کشور بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیت ها و اقدامات این نهاد مالی قرار گرفت.

 

محمد مخبر در جریان این بازدید که در آخرین روز کاری سال ۱۴۰۰ و در واپسین ساعات باقیمانده از فعالیت رسمی اداری در سال جاری انجام شد، از کارکنان بخش های مختلف خزانه داری کل کشور به خاطر تلاش ها و اقدامات انجام شده به ویژه در روزهای پایانی سال قدردانی کرد.

 

معاون اول رییس جمهور همچنین پس از این بازدید در جمع معاونان و مدیران وزارت امور اقتصادی و دارایی، این وزارتخانه را از مهمترین دستگاه های اجرایی برای اداره امور مالی کشور برشمرد و گفت: خزانه در طول تاریخ همواره به عنوان امین حکومت ها مطرح بوده و اگر عملکرد این نهاد مناسب باشد شاهد بالندگی اقتصاد کشور خواهیم بود.

 

وی با یادآوری وضعیت کشور در زمان آغاز به کار دولت سیزدهم گفت: در زمان شروع دولت، وضعیت خزانه مناسب نبود، میزان فروش نفت پایین و درآمدهای حاصل از فروش در اختیار دولت قرار نمی گرفت.

 

مخبر افزود: ذخایر استراتژیک کالاهای اساسی در برخی استان ها نامناسب بود و شاهد آمار بالای فوتی ناشی از کرونا بودیم ضمن آنکه دشمنان از یک طرف شرکت های تولید کننده واکسن در کشور را تحریم می کردند تا به تجهیزات و مواد اولیه دسترسی نداشته باشند و از طرف دیگر از واردات واکسن به کشور نیز جلوگیری می کردند.

 

معاون اول رییس جمهور، افزود: هشت میلیارد دلار ارز ترجیحی برای کل سال ۱۴۰۰ در نظر گرفته شده بود که تقریبا تمام آن ظرف چند ماه نخست سال هزینه و به اتمام رسید و به همین دلیل دولت سیزدهم در آن مقطع با مشکل کمبود منابع و اعتبارات مواجه شده بود.

 

وی ادامه داد: با لطف خداوند، حمایت مقام معظم رهبری و اقدامات مجاهدانه شخص رییس جمهور و سایر اعضای مجموعه دولت، توانستیم ظرف سه ماه فروش نفت را به بیش از یک میلیون بشکه در روز برسانیم و ضمن آزاد کردن بخشی از دارایی های مسدود شده در کشورهای دیگر، ذخایر استراتژیک کالاهای اساسی را نیز بالا ببریم.

 

مخبر افزود: جمهوری اسلامی ایران امروز جزو چند کشور نخست در مدیریت و کنترل بیماری کرونا است.

 

وی در ادامه با بیان اینکه سال آینده سالی بسیار بهتر و پربارتر خواهد بود، اظهار داشت: خوشبختانه قوای سه گانه همراهی و همکاری کامل دارند و به فضل الهی این کشتی به ساحل امن خواهد رسید.

 

مخبر با تاکید بر ضرورت اصلاح ساختار بودجه و کاهش وابستگی آن به درآمدهای نفتی تصریح کرد: درآمدهای حاصل از فروش نفت باید صرف سرمایه گذاری در کشور شود و باید تلاش کنیم از خام فروشی نفت جلوگیری شود و آن را تا زنجیره های پایین به فراورده تبدیل کنیم تا به ارزش افزوده بیشتر دست یابیم.

 

معاون اول رییس جمهور تاکید کرد: دولت ها اداره کننده و بنگاه دار خوبی نیستند و باید دارایی ها به مردم واگذار شود تا چرخه سرمایه گذاری در کشور راه بیفتند.

 

وی اضافه کرد: درآمدهای دولت حتی اگر یک ریال هم باشد باید از مسیر خزانه وارد چرخه اداره کشور شود و حساب و کتاب آن به صورت دقیق و شفاف مشخص باشد./ ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار