هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟

شروط انجام سفرهای نوروزی

شروط انجام سفرهای نوروزی تزریق دو دز واکسن و نبودن افراد در روزهای فعال ابتلا به بیماری کرونا تنها شروط سفر هستند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۶ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 19
کد خبر: ۱۲۶۸۸۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی ستاد ملی کرونا با بیان اینکه با توجه به کاهش تعداد شهرهای قرمز و انجام گسترده واکسیناسیون، رنگ‌بندی کرونایی برای سفرها نداریم، گفت: تزریق دو دز واکسن و نبودن افراد در روزهای فعال ابتلا به بیماری کرونا تنها شروط سفر هستند.

عباس شیراوژن با بیان اینکه برای سفرهای نوروزی بحث رنگ‌بندی شهرها را نداریم، ‌گفت: با توجه به اینکه تعداد شهرهای قرمز کاهش پیدا کرده و واکسیناسیون هم به صورت گسترده در حال انجام است، صرفا تزریق دو دز واکسن کرونا و اینکه افراد بیماری فعال نداشته باشند و مبتلا به کرونا نباشند، تنها شروط سفر است. بر این اساس مردم هم می‌توانند هم از وسایل نقلیه عمومی و هم از وسایل نقلیه شخصی برای سفر استفاده کنند.

وی درباره وضعیت اتصال مراکز تجمعی و اقامتگاه‌ها و ... به سامانه "ایران من"، افزود: در حال حاضر اتصال به سامانه ایران من وجود دارد و روزانه استعلام‌ها انجام می‌شود. ثبت استعلام مراکز مختلف صورت گیرد ‌اما می‌خواهیم این اقدام به صورت کامل انجام شود و جایی نباشد که تخلفی رخ دهد و اغماضی اتفاق بیفتد. حتما هم مجموعه نظارتی وزارت بهداشت بر این کار نظارت دارند و مراکز ارائه دهنده خدمت هم باید همکاری کنند. ضمانت‌های اجرایی نیز در جلسات بعدی در نظر گرفته می‌شود تا با دقت و حساسیت بیشتری این اتفاقات انجام شود.

شیراوژن درباره وضعیت فعالیت مراکز واکسیناسیون در تعطیلات نوروز نیز گفت: در ایام نوروز مراکز واکسیناسیون باید به فعالیت‌شان ادامه دهند و مردم در صورت مراجعه به این مراکز، از امکان واکسیناسیون بهره‌مند می‌شوند./ایسنا

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ح م
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
0
0
مسئولان محترم انقلابی سهام عدالت لطفا پول فروش سهام عدالتمان از سال ۹۹فروختیم واربز کنید سپاسگزاریم
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار