کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

افشای رسوایی سوءاستفاده از زنان اوکراینی در اسرائیل

در حالی که رئیس‌جمهور اوکراین در کنست رژیم صهیونیستی از خطر مشترک تهدیدکننده اسرائیل و اوکراین سخن می‌گفت یک رسانه اسرائیلی از سوءاستفاده از دختران و زنان اوکراین در فلسطین اشغالی توسط صهیونیست‌ها پرده برداشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 21
کد خبر: ۱۲۷۰۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که ولادیمیر زلنسکی در حال تلاش برای قانع کردن صهیونیست‌ها برای به‌کارگیری لابی خود در روسیه جهت فشار بر مسکو بود، شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی از تلاش صهیونیست‌ها برای سوءاستفاده جنسی از پناهجویان اوکراینی که به فلسطین اشغالی وارد شده‌اند، پرده برداشت.

 

به‌نوشته این رسانه عبری‌زبان زنان و دختران اوکراینی که (به فلسطین اشغالی) آمده‌اند به‌شدت تحت فشار قرار دارند تا در بخش روسپیگری فعالیت کنند.

 

در بخشی از این گزارش آمده است، به این زنان پیشنهاد شده است در مقابل بهبود شرایط اقتصادی‌شان در این امر فعالیت کنند و تاکنون دست‌کم 100 زن اوکراینی شکایت‌‌هایی در این رابطه تقدیم مراجع اسرائیلی کرده‌اند.

 

در بخشی از گزارش شبکه 12 آمده است، وزارت‌های رفاه و بخش تجارت انسان در وزارت دادگستری از اجبار آوارگان اوکراینی در اسرائیلی به انجام رفتارهای منافی عفت گزارش دریافت کرده‌اند.

 

در ادامه این خبر آمده است برخی از افراد در فرودگاه بن‌گوریون و هتل محل اقامت آنها برای جذب این آوارگان به‌سوی روسپیگری تلاش می‌کنند و سعی دارند به‌هرشکل این کار را انجام دهند.

 

این رسانه فاش کرد، طرح استثمار زنان اوکراینی حتی پیش از رسیدن آنها به اسرائیل آغاز شده است و این زنان فردی را معرفی کرده‌اند که به آنها پیشنهاد کمک مالی و انتقال به اسرائیل کرده و در زمان رسیدن آنها به اسرائیل خواهان طلب خود از آنها شده و آنان را بین بازگرداندن پولی که به آنها داده یا فعالیت در این زمینه مخیر کرده است.

 

به‌اعتقاد کارشناسان هنوز ابعاد کامل این سوءاستفاده صهیونیست‌ها از پناهجویان اوکراینی به‌طور کامل مشخص نشده است./ تسنیم

ارسال نظر